Smörj smörj och smörj lite mer, nu när solen kommit.

Glöm inte att smörja in er i sommar så att ni inte bränner er i solen. Något jag förut(typ fortfarande) varit väldigt dåligt på, för jag vill ju bli brun😓😁.. Vilket jag tror många använder som argument för att skippa, men när du i själva verket faktiskt blir brun ändå, det tar bara lite längre tid. Men oj så mycket bättre huden kommer må om du skulle smörja in dig. För att inte tala om att du slipper alla rynkor senare också 😉 Vem vill va mega-rynkig med läderhud bara för att man inte smörjt sig? Haha nej men allvarligt, smörja sig är faktiskt superviktigt!


Som sagt, jag har själv varit så dålig på att göra det men har insett nu att det är inte värt det, plus att jag tycker faktiskt man nästan får en lite finare och jämnare bränna om man smörjer sig, men kanske bara inbillning?😝 Jag har iallafall tagit i saken och beställt lite solskydd inför sommaren. Och jag beställer det alltid via Yves Rocher, för jag tycker dom luktar såå gott och egentligen nästan använt från dom. Produkterna här under är vad jag har beställt (tryck på bilderna för att komma till sidan) denna gång. Kommer nog även måste beställa deras efter sol-kräm, men det får bli senare istället.


Har däremot aldrig testat dom två i mitten, så jag tänkte faktiskt jag skulle testa dom och den för ansiktet har jag heller aldrig testat, får se om jag kommer ihåg att använda den bara ^^ 

#yvesrocher #solskydd #smörja 

Gillar

Kommentarer