Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite av kvällens outfit


Likes

Comments

Underbart! Sitter på balkongen, dricker Mojitoläsk och äter lite popcorn. Vid 8 cycklar vi in till Pythagorion, staden vi bor vid, för att möta upp en kompis till Christoffer och hans tjej som kom hit idag! På torsdag blir de nog att åka båttur för andra och sista gången också! Så mysigt, plus att man får mer färg och de är sååå god mat!


Likes

Comments

Kom nyss hem, tagit en snabb dusch och ligger i sängen nu. Stranden ligger ganska nära hotellet så vi cyklar dit varje morgon på ca 2 min, jätteskönt! Imorgon går vi la upp vid 10 och cyklar iväg. Är så otroligt dålig på att skriva blogginlägg, vet liksom inte riktigt vart man ska börja och sluta haha.. men men godnatt!


Likes

Comments

Har fått lust att börja blogga lite igen! Får se hur det går men kan ju alltid börja och se. Är just nu på Samos, Grekland med Christoffer. Har de jättemysigt här och har en del bilder nu också som kommer senare! Nu ska jag smörja in mig med after-sun sen cycklar vi in till stan och äter.


Likes

Comments

Inte någon vidare lyckad helg men sådana blir de ju ibland också. Var med Ivar ett tag i fredags och va i U-hamn igår. Inte gjort något mer denna helgen. Hoppas på att det blir en bra kommande vecka och helg. Och om exakt en vecka fixar jag och familjen nog iordning oss för att gå ut och äta då vi är på Gran Canaria :))


Likes

Comments

Vart i U-hamn och åkt idag. Sitter i bilen på väg hem nu. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lite oklart just nu men får la se.

Likes

Comments

Sitter på 751an påväg mot centrum. Ska sola och gymma så dagen kommer bli typ som igår, fast lite roligare kväll för hoppningsvis! Men mer om det sen.Likes

Comments

Tänkte börja blogga lite igen. Har fått ett par önskemål om detta så varför inte. Mestadels Olga som tjatat om de men allt för lilla Olga!

Jag har redan helg iaf (eller rättare sagt hela E1CD, min klass) pga inställda lektioner, så skönt! Dagen kommer spenderas på så sätt att jag ska upp snart, äta lite, sola och gymma. Efter det är gjort vet jag inte riktigt. Plugga lite kanske? Kan behövas men får la se om de blir av. Uppdaterar senare puss


Likes

Comments