Tja Tja bloggen, Julia här!
Jag har börjat med en ny medicin och det gör så att jag mår extremt illa och blir jätteyr.Tar medicin pga min deprition. Måste duscha men känner mig yr så vågar inte.
Ska iaf åka till min farfar med pontus och hälsa på. Sen till min farmors grav.. Tycker det alltid är så jobbigt där.
uppdaterar lite senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja tja bloggen, Julia här!
Nu har jag precis gort ett litet tränings pass för rumpa och ben hemma på min matta i "vardagsrummet" som är aamma rum som sovrummet eftersom jag bor i en 1a. Haha.
Idag är det ju iallafall Fredag, är så rastlös och vill hitta på nått. Men jag vågar knappt gå ut längre här i borlänge, allt e kaos..
Men ska träffa elin senare efter jag varigt å tränat. Får se vad vi hittar på!

Likes

Comments

Tja tja bloggen, Julia här!
Sitter och väntar på bussen som ska komma 15:21 men nu är kl 15:25 (!!!?) Ska åka till Pontus, för han åkte hem och duschade osv.
Även fast han bara är förkyld, okej ganska förkyld faktiskt. Men så låter det på honom som att han är döende. För jag vågar inte gå igenom trg fast det är dag. Så han måste komma och möta mig haha. Stackarn han som är så jävla sjuk.
Hoppas jag hinner med 3an på atan eftersom denna buss va sen...

Likes

Comments

Tja tja bloggen, Julia här!
Ska byta medicin så ska inte ta den gamla på 3 dagar vilket gör så att hela jag är upp och ner. Vill igentligen släcka alla lampor och sätta på mig hörselkåpor och stirra in i väggen.
MEN sen har ju jag min älskade pojkvän som är här och gör mig på bättre humör, som vanligt. Dessutom har vi varigt tillsammans i 1 månad idag. Mår så otroligt bra runt honom.
Skulle till skolan idag, likadant som igår men vågar inte. Tänker bara på min ångest som kan ta över närsom. Så stannar hemma tills jag får börja ta min medicin och börja leva.

idag så ska vi väll bara vara hemma, för jag har smittat pontus så nu är han jätteförkyld... stackarn. Så lär väll ta hand om honom, eftersom det är mitt fel att han blitt sjuk.

♡♡

Likes

Comments

Asså såå chill måndag. Det var inget speciellt i skolan idag. Eller asså jag fattade för en gångs skull något på spanskan så det var ju kul haha. Utöver skolan så har jag också varigt och tränat idag, sjukt kul, som vanligt haha.

Måste gå och lägga mig typ snart så att jag får sova ut lite då jag har nationella prov i No imorgon, är såå otaggad på det men det är bara att göra så bra som möjligt.

Godnatt på er!

//Elin❤️

Likes

Comments

Tja tja bloggen, Julia här!
Mår ni bra? Jag mår bra det gör jag, har haft mycket ångest på senaste. Inget speciellt har hänt så, har mycket förflutet jag går runt och tänker på.

Imorse var det drygt att gå upp ur den varma sängen. Hade möte halv nio. Och börjar skolan runt tio. Brukar gå upp vid halv 9 inte vara ute och vaken. Först åkte jag pappa och hans flickvän Sara till mötet. Tanten vi hade möte med, utsäkta mitt påpekande men hon är dum i huvudet. Förstår apsolut ingenting. Sitter och hånflinar hela tiden och är allmänt kaxig typ. Jag blir jätteirriterad eftersom mitt tålamod inte är så högt. Så där förstördes min dag.
Sen åkte vi och käka donken, tog en McFeast super gott!
Efter de stjusade de mig till skolan och nu är jag här. Sitter och jobbar med båda svenska, engelska och sex och samlevnad. Annars tröttnar jag på allt så lär jobba med mycket samtidigt så jag kan variera.
Slutar om 20 minuter, då åker jag hem och städar innan jag ska träffa Pontus. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, dock är vi jämt inne och aldrig ute bland folk. Men åker hem till honom eller så kommer han till mig, det visar sig. Men nu ska jag försöka göra nån till sak i mitt häfte innan jag går hem.
Kommer ett inlägg senare gott folk.

Kram på er ♡

Bjuder på en bild på mig och min kärlek ♡

Likes

Comments

Träningen för Alexander Larsson idag var så sjukt kul men jäklig jobbig. Träningen var i 1h och 30min och jag är van att bara träna i 50 minuter så den var lite längre än vanligt.

Uppvärmningen var sjukt dryg. Först skulle vi göra en massa styrketräningar och varje styrkeövning gjorde vi 20 stycken 8or av. Sen så gjorde vi en massa övningar för att få upp flåset.

Det som vi skulle träna på idag var att vara så synkade som möjligt men sin parkompis. Så först så gick vi igenom dansen. Och jag och Elsa ändrade en hel del i våran dans, så nu är den mycket snyggare. Sen så skulle vi filma danserna och kolla på dom och se vad vi skulle träna på. Vi skulle också dansa en och en och den andra skulle ge tips och sånt. Asså träningen var så sjukt jäkla kul. Och jag var så trött när träningen var slut men det kändes så bra.

Där är en liten video där vi tränar på 2 nya 8or i vår dans.

Likes

Comments

Nu, snart så ska jag träna för Alexander Larsson, som är en av Sveriges bästa disco dans tränare och jag är verkligen supertaggad!!

Byxorna är från Nike PRO, det är sport BH:n också. Och linnet är från Soc.

Likes

Comments

Tja tja bloggen, Julia här!

Nu var det längesen någon av oss bloggade ser jag. Varför Elin inte har bloggat det vet jag faktiskt inte. Antagligen för att hon tränar så mycket.
Jag har iallafall haft många möten hit och dit,med skolan och soc. Och har mått upp och ner näst intill hela tiden. Men nu när jag känner att det börjar bli bättre så är jag igång med bloggandet igen!

Tisdag den 29 mars. Välldigt oplanerad och rörig dag. Har inga plander om vad som händer idag. Kanske träffa Pontus eller något.

Likes

Comments

Hej! Varken jag eller Julia har bloggat på väldigt länge och vi är verkligen ledsna för det. Men nu hade vi tänkt att sätta igång igen, eller vi ska sätta igång. Det kommer att komma ett inlägg runt 15 tiden som är skrivet av Julia.

Likes

Comments