YKSINKERTAISUUS ON KAUNISTA! / OOTD

Heissan heissan!

Tänään kävin perheeni kanssa Helsingissä ja shoppailemassa Hyvinkäällä Willassa. Mulle ostettiin Helsingin Piruetista uudet voimistelupöksyt. Ne on siis sellaiset, jotka on nyt meijän kaikilla joukkuelaisilla, ihanan rennot ja venyvät, joita voi käyttää esimerkiksi just treeneissä. Käytiin Helsingissä myös muissa merkeissä reissaamassa!

Halusin aamulla pukea pikimmiten, sillä tiesin suunilleen, mitä olen pukemassa ja olin innoissani, kun kerrankin jotain vähän erilaista, kun ne nuhjuiset mustat farkut ja pitkähihainen.

TAKKI: Bershka
PAITA: Cubus
FARKUT: Bershka
KENGÄT: Nike Free Run
KELLO: Daniel Wellington

Päivänasuni oli siis vähän erilainen kuin yleensä, halusin kokeilla jotain radikaalimpaa. Asun tarkoituksena oli olla jokseenkin rento ja simppeli, mutta kuitenkin tyylikäs.

Tänään rokkasin siis revityillä boyfriend farkuilla, jotka on tällä hetkellä ihan mun lemppareita. Päätin yhdistää mustat, ohkaset sukkahousut asuun, sillä oon tsekkaillut kuvia kun verkkosukkiksia on pidetty farkkujen alla ja ne näyttää niin kivoilta, joten ajattelin että nää ajaa melkein saman asian, vaikka reikiä ei löydykkään. Lisäksi vielä kun on kylmää, niin antaa jonkinlaista lämpöä, haha!

Mun suosikki takki on ehdottomasti ollut bomber takki. Dikkaan tosi paljon tosta sinisestä vuoresta. Takki on siis juuri näille keleille täydellinen. Bomber sopii mun mielestä tähän asuun erinomaisesti rentouden ja yksinkertaisuuden nimissä. Ehkä se antaa myös pientä skedehenkisyyttä.

Valitsin paidaksi perus mustan lyhytmallisen paidan, joka sopii ihanasti mustien sukkiksien kanssa. Sukkahousut ylettyvät napaan asti, joten paita ei näytä kovin lyhyt malliselta. Joidenkin mielestä sukkahousut eivät näytä kivoilta tullessaan farkkujen alta napaan asti, mutta itse siitä tykkään ja kun farkut ovat vielä matalavyötäröiset. Yksinkertaisuus on mun silmään nättiä!

Mä en oikeen tiennyt, että kuuluisiko tähän asuun jotkut nilkkurit vai mitkä kengät? Heitin kuitenkin päälle melkein jokapäiväisessä käytössä olevat Niket, sillä halusin matalavartiset kengät. Vaikka eivät ehkä niin sovi teemaan, silti väri on sama, joten kelpuutin lenkkarit asuuni.
Lenkkareiden ansiosta asu sopii mainiosti esimerkiksi kaupungille tai kouluun.

Halusin asuun somisteeksi kellon, josta saa tietenkin katsottua aikaa. Musta hihna on yksinkertainen, mutta tyylikäs.

Ajattelin ensiviikolla laittaa tän asun kouluun, sillä tykästyin tähän ihan superisti!
Kertokaa mitä tykkäsitte ja mitkä ovat olleet teidän lempi vaatteita nyt keväällä? Jos asusta tulee lisää kysyttävää, heittäkää kommenttia alas.

Seuraavaan postaukseen! ♥

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit