Twelve questions about summer


Mekko vai shortsit?
Mekko! Rakastan kesämekkoja, vaikka niitä itselläni enemmänkin voisi olla.

Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut?
Tätä oonkin miettinyt jo tovin. Nykyään musta on tullut oikea unikeko, sillä olen herännyt nyt kesälomalla lähes joka aamu herätyskellon soittoon kymmenen pintaan, joka on mun mielestä "myöhään". Tykkään oikeasti herätä aikaisin, sillä musta tuntuu, että saan paljon tehokkaamman päivän käyntiin ja en makoile sängyn pohjalla puoleen päivään asti - kuten tämän kesän aikana. Toisaalta miksi näin kesälomalla ei voisi nukkua pidempään, kun kuitenkin arjen koittaessa ne aikaiset aamut ei mitään mun lemppareita oo.

Ravintola vai piknik?
Piknikit on mun mielestä ihan parasta kesätekemistä. Mua on vähän harmittanut, kun tänä kesänä en ole vielä kerennyt kuin yhdelle piknikille kesätöiden ja muiden menojen takia. Lisäksi nyt pari viikkoa on satanut lähes päivittäin, joten ne suotuisat piknik ilmat tais olla enemmän silloin alkukesästä. Toivotaan, että vielä heinä- ja elokuussa tulis helteet ja päästäisiin nauttimaan auringosta.

Pavlova vai perinteinen mansikkakakku?
Mansikkakermakakku kuuluu mun mielestä kesään ja leivotaan sitä usein isäni synttäreinä.

Päivä rannalla vai huvipuistossa?
Olisin vielä pari vuotta sitten sanonut huvipuistopäivän, mutta vielä palaten aiempaan kohtaan, tällä hetkellä tekisi mieli viettää ihana kesäpäivä rannalla makoillen piknikin merkeissä. Näitä päiviä toivoisin vielä tänä kesänä lisää. Saa nähdä, menenkö tänä kesänä ollenkaan käymään huvipuistossa, vaikka se perinne on ollutkin.

Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?
Vaikka tänä kesänä kotimaanmatkailu onkin noussut suosioon, kaipailen ulkomaille tosi paljon! Olen itse asiassa menossa viikon päästä pariksi yöksi Tallinnaan, joten tätä pientä lomaa odotan tosi innolla!

Trampoliini vai löhötuoli?
Yllätävän vaikea valinta, sillä trampoliinilla on tullut pompittua paljon nuorempana ja edelleenkin koen sen olevan super hauskaa. Löhötuoli kuulostaa tällä hetkellä mun korvaan tosi hyvältä!

Kirja vai sarja?
Oon oikeasti tosi huono aloittamaan minkään kirjan lukemista, vaikka lukeminen ihan kivaa onkin. Kuitenkin jos sellaisen aloitan, uppoudun sen pariin usein muutamaksi päiväksi. Fun fact - oon myös tosi hidas lukemaan! Joten sarja it is. :D

Sandaalit vai tennarit?
Tennarit. En ole ainakaan itse vielä löytänyt niin mukavia sandaaleita, että niillä pystyisin kävellä pidempiä matkoja.

Pionit vai lupiinit?
Pionit on yksiä mun lempikukkia!

Mökki vai teltta?
Mökkeily ehdottomasti. Believe or not - oon harrastanut partiota nuorempana vuoden tai kaksi, mutta silti telttailu ei ole ikinä päässyt mun suosioon. Uskoisin tämän johtuvan siitä, että oon melko kevytuninen ja herään pienempiinkin kolauksiin sekä linnunlauluun.

Herneet vai mansikat?
Oon suuri mansikoiden ystävä, mutta herneistäkin pidän.

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku - Glitteri addikti,
Pionit on munkin lempi kukkia ja niitä on aina ihana saada mansikkakakun kanssa synttäreinä kesäkuun lopussa 😃
www.glitteriaddikti.fi
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Oi ihanaa! Pionit on ihan super nättejä 😍 Ja mansikkakakku best!!
nouw.com/juliaheikkinen