Top 5 kesälempparia

Kesä on parhaimmillaan tällä hetkellä, ihanaa! Musta on niin rentouttavaa varsinkin iltaisin mennä meidän terassille istuskelemaan ja vaan fiilistelemään kesän lämpöä, lintujen laulua ja auringonlaskua. Oon kerennyt käydä jo pariinkin kertaan iltauinnilla, joka on ihan PARASTA! Ootko sä fiiliksissä kesästä?

Oon löytänyt tämän parin ensimmäisen viikon aikana jo muutamia suosikki tuotteitani kesälle, joten miksi en jakaisi niitä suoraan tänne blogiinkin. Lontoosta lähti myös osa näistä tuotteista matkaani, joten samalla pientä ostosten esittelyä sieltä.

Derma Spa Summer Revived - Dove

Tämä Doven self-tan -voide on ollut mun ihan suosikki nyt kesän alussa, kun iho ei ole vielä saanut kauheasti väriä. Voiteessa on ihana kesäinen tuoksu, vähän niinkuin aurinkorasvassa. Tykkään voiteesta, sillä se toimii samalla kosteusvoiteena, mutta antaa myös pientä päivetystä: paras kombo!

Hoola Bronzer - Benefit

Ja koska myös tämä kalvakka naama kaipaa pientä väriä, oon ihastunut Benefitin ikoniseen Hoola bronzeriin, jonka ostin Lontoon reissulta. Vähän vaihtelua Nyxin contour paletille, haha! Mulla tämä tuote on mini koossa, sillä samassa pakkauksessa tuli myös pari muuta Benefitin tuotetta. Onneksi olen kuullut tämän olevan todella riittoisaa, pigmenttiähän tästä tuotteesta löytyy! Sävy on sopivan lämmin, mutta ei taita liikaa oranssiin.

Gimme Brow - Benefit

Toinen Lontoosta löytynyt tuote on Benefitin Gimme Brow -kulmageeli. Tää on muodostunut mun kaikkien aikojen lemppari kulmakarvatuotteeksi ja olen kuullut myös muilta vain positiivista palautetta tästä. Nyt kesällä varsinkin, meikkirutiinista on tullut entistä vaivattomampi, sillä välillä laitan vain kyseistä tuotetta kulmakarvoihini. Kulmageelissä plussaa on pieni, helppokäyttöinen harja, sen tuoma väri sekä pito!

Sunglasses & Earrings - Primark

Nämä ihanat korvakorut sekä aurinkolasit nappasin mukaani Primarkista, kun vietimme Lontoossa viimeistä päivää. Mulla ei oo ollut mieluisia aurinkolaseja moneen vuoteen, sillä en oo kokenut tarvitsevani niitä, mutta nyt sain vihdoin hankittua edes jonkinlaiset pokat. Lasit ovat olleet jo kovassa käytössä, kun tätä aurinkoa on nyt riittänyt! Nuo korvikset toimii ihanasti yksinkertaisemman asun kanssa.

Bikershorts - Bershka

Ja pakkohan mun on myös yksi vaatesuosikki tähän ottaa, nimittäin nämä Bershkan pyöräilyshortsit! Lähes kaikki ovat varmasti huomanneet, että kaupoissa myydään paljon tämän mallisia shortseja tällä hetkellä. Itsekin olen tykästynyt tähän malliin! Malli ei ole minun makuuni liian lyhyt, joten näillä lähtee mielellään myös vaikka kaupungille pyörimään. Ja se on myös erikoista, että aikaisemmin en olisi todellakaan laittanut tämän mallisia shortseja jalkaani?? Noh, maku muuttuu! Omistatko sä bikershortseja?

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RiikkaPauliina
RiikkaPauliina,
Upeita ja ihanan kesäisiä kuvia! Ja sulle sopii ainakin super hyvin nuo pyöräilyshortsit! Itse en semmoisia omista kun lyhyillä jaloillani ne näyttäisi ehkä vähän hassulta, mutta mistä sitä tietää jos minäkin innostuisin joskus tuon tyylisistä housuista 😃.
nouw.com/riikkapauliina
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Ihana kommentti! 😄💕 Mäkin aluksi epäilin pyöräilyshortseja, mutta kokeillessani noita jalkaan, tuntuivatkin yllättävän mieluisilta ja omaan makuun hyvän mittaisilta. Suosittelen testailemaan siis! 😊 Kiitos Riikka!
nouw.com/juliaheikkinen