THAIMAA 2016

Heissan pitkästä aikaa!

Mä oon siis tällä hetkellä Thaimaassa, ja oon ollut jo pari viikkoa. Eli huomenna ois sitten jo lähtö takaisin kylmään Suomeen. Täällä ei ole tullut kirjoiteltua mitään, oon vaan halunnut chillata ja heittänyt koulun ja krhm… bloginkin nurkkaan hetkeksi. Ennen reissua piti tulla ns. “matkustuslaukun” sisältö postausta, mutta sitäkään en ole edes aloittanut. Kuitenkin vielä pystyisin tehdä sellaisen jos te haluatte, tell me? Thaimaasta kuitenkin on kuitenkin mahdollisesti tulossa eräänlaista sisältöä.

Lähdettiin 14. joulukuuta reissuun ja pois lähdetään siis huomenna, 29.12. Suuntasimme ensimmäiseksi Hua Hiniin, joka on yksi Thaimaan kaupungeista. Vietettiin siellä perheen kanssa viikko ja lähdettiin Bangkokiin. Hua Hin oli sellainen perus rantakaupunki, vaikka me ei siellä meressä kyllä uitukkaan meduusojen sun muiden hirviöiden takia. Meidän hotellilla oli iso allasalue, jossa polskittiin ja otettiin aurinkoa aina noin kaksi tuntia päivästä. Täällä Bangkokissa ollaan shoppailtu tietenkin ja kierrelty nähtävyyksiä.

Koulujuttuja sain reissuun aikamoisen kasan, ja nyt vähän hirvittää kun en oo kerennyt niitä täällä tehdä. Onneksi vielä kotiutumisen jälkeen on lomaa ja kerkeän tehdä niitä läksyjä. Toisinsanoen tää loma on tehnyt todella hyvää ja kouluun palatessa jaksaa taas paremmin.

Joulu, se meni täällä ihan kuin ei olisi ollutkaan. Ei vietetty sitä sen kummemmin, vaikka oonkin jonkin sortin jouluihminen.

Huomenna nokka kohti lentokenttää ja takaisin kotiin. Ei kyllä houkuta mennä sinne märkään loskakeliin, jos siellä edes on loskaa?

Pidin tätä postausta enemmänkin tilannepäivityksenä, muuta tänne tulee sitten kun ollaan kotiuduttu. Laitoin tohon alle vielä muutamat kuvat tältä reissulta.

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit