Tervetuloa syksy

Mun kesä meni todella mukavasti, kouluun palaaminen ei ole nyt erityisen huippua. Kuitenkin oon ihan iloinen siitä, että perus arki alkaa taas rullaamaan ja treenit alkaa. Jospas sitä koulumotia myös alkaisi löytymään. Mulla on ollut onneksi vielä aika rentoa nämä ensimmäiset päivät ja kun yhdeksännelle menin, niin alkaa myös tuntumaan jo hieman vanhemmalta, eli perusjutut ovatkin jo hanskassa koulun suhteen. Kävin pienillä ostoksilla pari päivää ennen koulun alkamista, joten jos olette kiinnostuneita esimerkiksi päivitetystä koulurepunsisällöstä tai muuten vain ostosten esittelystä, olis ihan mukava niistäkin jakaa jotain tänne.

Olin pari päivää sitten mun ystävän kanssa pyöräilemässä ja käytiin rannalla iltakävelyllä. Silloin ei kyllä ihan aurinko vielä ollut laskemassa, mutta kuitenkin jo hieman alempana kuin päivällä, joten saatiin otettua muutamia kivoja otoksia. Vielä kun täällä kotiseudullani on ihania vanhoja maalaismaisemia. Mitä tykkäätte?

jacket - Forever 21
jeans - MONKI
sneakers - Nike B AM Motion GS
mini backpack -
Primark

Olen huomannut, että ilma on pikkuhiljaa alkanut jo hieman viilenemään, varsinkin aamuisin. Musta on ihanaa, kun aamut ovat raikkaita ja "herättäviä" kun lähtee kouluun. Kuljen nimittäin mun koulumatkat syksyisin pyörällä ja talvisin kävellen, joten pieni aamuherätys ei ole niin pahitteeksi. Oon ihan innoissani tulevista kylmemmistä ilmoista, sillä haluaisin kovasti käyttää syystakkejani, joita mulla on muutamia kappaleita kaapissa odottamassa.

On vielä super ihanaa vielä kun aurinkokin jaksaa pilkistää pilvien takaa. Mulla on vielä viimeinen työpäivä edessä ja sitten kesätyöt on taputeltu. Toivottavasti sulla on ollut kiva ja rentouttava viikonloppu!

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Aivan ihania kuvia! Täällä yksi, jota kiinnostaa ostosten ja koulurepun esittely.
riikkapauliinaa.blogspot.com
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Ihanaa ja kiitos Riikka! Teen mielelläni niistä vaihtoehdoista jomman kumman. 😊 Mukavaa sunnuntaita sinulle! <3
nouw.com/juliaheikkinen