Tallinnassa & mitä mun viikkoon kuuluu?

Moikka! Tää viikko on ollut kiireinen, joka päivä ollut "jotain" erilaista. Nyt perjantaina käytiin Tallinnassa risteilemässä, alkuviikko meni täysin koulujuttujen parissa ja torstaina oli treenit niin kuin tänäänkin. Musta tuntuukin, että elokuu oli tämän vuoden kiireisin, mutta myös tapahtumarikkain ja mahtavin kuukasi. Oon heittänytkin elokuulle jo monta kertaa hyvästit blogissa ja Instagramissa, mutta aina jokin asia on liittynyt vahvasti siihen. Nyt on kuitenkin syyskuu ja virallisesti syksyn startti!

Oon huomannut löytäväni nykyään usein itseni tästä koulupöydän ääreltä, sillä koulussa ollaan jo palauteltu muutamia projekteja ja lisää on tietenkin tulossa. Tää ilta ollaan treenien jälkeen vietetty matikantehtävien parissa ja Englannin sanakokeeseen lukien. Loppuviikko ollaan menty aika vähillä unilla, joten tänä aamuna pitkään nukkuminen teki hyvää!

Tallinnassa oli taas kiva käydä pitkästä aikaa. Päästiin tällä kertaa Viru-keskustakin pidemmälle, sillä usein jäädään pyörimään vaan sataman lähelle. Käytiin kävelemässä vanhan kaupungin alueella ja mun oli tietenkin pakko päästä Bershkaan käymään, kun sitä ei oo Suomessa. Kerettiin olla satamassa kuitenkin vaan pari tuntia, sillä lähdettiin vasta aamupalan jälkeen sinne. Tallinnassa oli onneksi tosi kiva, aurinkoinen keli ja lämmin! Itse laitoinkin aamulla pitkähihasen päälle, joka sitten kostautui siellä kävellessä. Oon muuten huomannut, että ainakin itse olen alkanut jo pukemaan paljon paksumpia vaatteita päälle nyt syksyn tullen, vaikka ulkona on vieläkin 20 astetta lämmintä. Sitten iltapäivällä meinaa läkähtyä, jos aamulla on laittanut neuleen päälle. Käykö teille näin?

Mitä sun sunnuntaihin kuuluu? Itse lähden pian saunaan ja katson pari vanhaa Love Island -jaksoa. Kivaa sunnuntaita! <3

#syksy #lifestyle #bestofnouw #fallfashion #kauneus #estonia

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit