Suunnitelmia helmikuulle

February

Moikka ja ihanaa uutta viikkoa! Mun tammikuu meni aika kiireisissä tunnelmissa, varsinkin nyt pari viikkoa on mennyt kokeisiin lukiessa, kun koeviikon viimeinen koe saatiin tänään purkkiin. Kuitenkin vietettiin viikonloppuna mun ja siskoni sukulaissynttäreitä ja oli ihana nähdä taas pitkästä aikaa monia sukulaisia. Postauksessa on muutamia kuvia nyt viime päiviltä sekä synttäreiltä.

Helmikuu on jo täynnä kaikkea kivaa. Musta on kiva, jos suunnitteilla on kaikkea tekemistä ja menoja. Nyt helmikuussa onkin tapahtumassa kaikkea uutta ja jännää, joita nyt voisin valaista vähän enemmän tässä postauksessa. Onko sulla jo suunniteltu menoja helmikuuksi?

- UUSI JAKSO
Nyt kun viimeinenkin koeviikon koe saatiin tehtyä, alkaa neljäs jakso, jolloin ainakin oma lukkarini on täyteen buukattu. Mulla on joka päivä näillä näkymin kahdeksaan meno ja kolmena päivänä pääsen vasta puoli neljältä. Mulla ei olekkaan ollut vielä missään jaksossa näin pitkiä päiviä, kun on vielä treenit iltaisin. Otetaan siis vinkkejä vastaan, kuinka selvitä kymmenen tunnin koulupäivästä päivästä, haha!

- VANHOJENTANSSIT & PENKKARIT
Mun sisko on tänä vuonna tanssimassa wanhat ja musta tuntuukin, että oon siitä lähes yhtä innoissaan kuin hänkin. En malta odottaa niitä kauniita mekkoja, joita olen menossa myös itse kuvailemaan meidän koulun vanhojeniltaan! Ensi vuonna olisi sitten oma vuoro päästä lavalle ja oonkin yrittänyt jo katsella mieluisia mekkoja.

- SYNTTÄREITÄ
Monet ystävistäni sekä minä vietän synttäreitä helmikuussa, kuukausi on siis juhlien täyteinen! Vietettiinkin viime lauantaina minun ja siskoni sukulaissynttäreitä ja eilen sunnuntaina siskoni täytti 18 vuotta. Omat syntymäpäiväni ovatkin vasta helmikuun lopulla.

- TREENIPÄIVÄT
Voimistelutreeneissä tulen käymään ahkerasti, kun kisakausi lähestyy ja meidän ohjelma pitäisi saada hiottua nyt helmi-maaliskuun aikana kisakuntoon. Olen taas yhtä innoissaan meidän ohjelmasta kuin yleensäkin!

- YSTÄVÄNPÄIVÄ
Ystävänpäivää odotankin innolla, kuten joka vuosi. Olenkin sopinut jo ystävänpäiväksi menoa Helsinkiin poikaystäväni kanssa ja tarkoitus olisi ainakin mennä syömään, ehkä sushille? Katsotaan, mitä muuta keksitään! Onko sulla ehdottaa tekemistä Helsinkiin ystävänpäiväksi?

- HIIHTOLOMA
Kuun lopussa päästäänkin viettämään hiihtolomaa, jolloin myös syntymäpäiväni ovat. Hiihtolomaksi ei ole vielä sen suurempia suunnitelmia, mutta ainakin tarkoitus olisi olla oikeasti lomalla, kun nämä kaksi ekaa kuukautta menevät tässä kiireen keskellä.

- KESÄTYÖHAKU
Täällä meillä päin kesätyöhaut on parhaillaan käynnissä ja tarkoitus olisi etsiä täksikin kesäksi työpaikkaa. Ootko sä jo hakenut täksi vuodeksi kesätöitä?

Mulle kuuluu tällä hetkellä tosi hyvää! Ainoa vain, hirvittää vähän tuleva jakso, kun mulla on yhdeksää eri ainetta nelosjaksossa. Ehkä siitä kuitenkin selvitään, kun mukaan mahtuu musiikkia ja kuvistakin. Muuten oon tällä hetkellä tosi onnellinen monista asioista. Huomaa, että on ollut jotenkin tosi keväinen fiilis nyt parina päivänä, kun aurinko on paistanut ja ollut pieni pakkanen. Musta tuntuu, että helmikuu tulee olemaan super hyvä! <3

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Miulla myös huomenna alkava nelos jakso on aivan täynnä kursseja ja en tiedä yhtään kuinka selviän. Ihanaa, että siulla on ystävänpäiväksi kivoja suunnitelmia ☺️ Tänä vuonna mie menen katsomaan kavereideni tansseja, mutta ensi vuonna minäkin tanssahtelen siellä ja samat mekko etsinnät on täälläkin jo olleet 😅🥰 Kesätöitä oon hakenut jo muutamasta paikasta! Todella rento ja kiva postaus - just ihana 💕
nouw.com/ellavilhelmiina
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiitos ihana Ella 💕 Tosi paljon tsemppiä sullekkin alkavaan nelosjaksoon!
Kiva kuulla, että sielläkin on jo mekkojen metsästys käynnissä 😄 Saadaan vähän jo esimakua tän vuoden vanhoista.
Onnea kesätyöpaikanhakuun!😍
nouw.com/juliaheikkinen