Soma miniexpo -messuilla + goodie bagin unbox

Lace shirt - Second hand
Belted jeans - Gina Tricot
Sneakers - Reebok
Bag - Mango
Earrings - Glitter

Heissan heissan! Alkuviikko on ollut koulun suhteen kiireinen. Mun viime viikonloppu vierähti ihanasti Soma miniexpossa, kauneus ja hyvinvointi aiheisilla messuilla Kauppakeskus Redissä mun ystävän kanssa, josta aijonkin nyt kertoa lisää!

Lauantaina suunnattiin siis Rediin heti aamu kymmeneksi. Ennen messuilua ja sen aikana päästiin tietenkin tutustumaan tähän uuteen kauppakeskukseen, Rediin, kun aikaisemmin siellä ei oltu vielä käyty. Jotenkin itse kauppakeskus vaikutti meidän mielestä hieman sekavalta, eikä pohjakarttoja tai viittoja ollut lähes missään. Ensimmäisenä siis Rediin saapuessa kierrettiin tätä tovi löytääksemme itse messualueelle. Tykättiin kuitenkin Redin modernista ilmeestä ja olihan siellä muutamia kivoja liikkeitäkin.

Pääpaino tällä reissulla oli siis nämä kauneusmessut. Messut olivat hyvin pienikokoiset, muutamia kauneusbrändejä ja pientä ohjelmaa. Mukavan tiivis tunnelma. Aamu alkoi ihanalla pienellä aamupalalla ja goodie bagien jaolla. Messualueella oli muutamia meille uusia kauneusbrändejä, kuten Paese, Ziaja ja V 10 plus, joihin oli kiva päästä tutustumaan. Nämä goodie bagit, jotka saatiin mukaamme messuilta, oli täynnä näiden brändien tuotteita. Mukana oli myös paljon erilaisia alennuskuponkeja sekä muita näytteitä. Tässä goodie bagin sisältöä.

Tony Moly - Avokado sheet mask

Ihana yllätys pussukassa oli Tony Molyn avokado kasvonaamio! Brändi on mulle jo ennestään tuttu ja olenkin aikaisemmin testaillut heidän muita naamiotaan. Tämä ravitseva ja kosteuttava maski tulee varmasti käyttöön!

Rento - Metsämänty body wash (50 ml)

Pussukasta löytyi selkeästi tuotteita syksyyn, esimerkiksi tämä Pentikin kuvasto sekä ihana suihkusaippua. Tämä mieto, männyn tuoksuinen pesugeeli sopii koko perheen käyttöön ja sisältää rauhoittavaa lakkauutetta. Kivan kokoinen putelli esimerkiksi matkailuun ja pisteet myös kotimaisuudesta!

- Ziaja -
 Moisturising day cream (10 ml),
 Acai Berry antioxidation day cream (10 ml) 
+ Strengthening keratin hair mask
 

Ziaja merkki ei ollut ennen messuja minulle tuttu, mutta pääsin tutustumaan merkkiin paremmin messuilla sekä goodie bag sisälsi muutamia heidän tuotteitaan. Ensimmäisenä pussiin kurkatessani huomasin juuri nämä kaksi pientä päivävoidetta: toinen on vuohenmaitoa sisältävä päivävoide ja toinen taas acaimarjaa sisältävä voide pienellä suojakertoimella. Oon itse asiassa kovasti tykästynyt tähän Ziaja-merkkiin, sillä tuotteet vaikuttavat oikeasti kosteuttavilta ja ovat sopineet omalle iholleni hyvin! Ja koska merkki vaikutti hyvältä, ostin messuilta heidän kosteuttavan keratiinihiusnaamion. Lisäksi Ziajalta oli pussukassa vielä pieni käsivoide, jonka unohdin kokonaan kuvata.

Villa Sofia - bambu-puuvilla kestovanulappu & ekologinen pyykinpesuaine

Oli ihana saada jotain muutakin kuin kosmetiikkaa, ekologista pyykinpesuainetta ja kestovanulappu! Kestovanulaput on mulle aivan uusi juttu, joten innolla odotan tämän testailua.

Avene - Mineral fluid sun lotion (40 ml) & Paese - Silky matt lipstick

Näistä kahdesta tuotteesta olin myös positiivisesti yllättynyt. Olen kuullut hyvää molempien brändien tuotteista, joten odotukset ovat korkealla. Tämä ihanan sävyinen huulipuna on todella samettisen tuntuinen huulilla ja pigmenttiä riittää! Aluksi huulipunan väri ei oikein innostanut, mutta testatessani tuotetta tykästyinkin siihen todella. Harmi vain, että tuote lähtee aika nopeasti pois esimerkiksi syödessä.

WS - Quinoa snacks

Olen silmäillyt näitä sipsejä jo pitkään, mutta nyt sain mahdollisuuden maistaa vihdoin quinoasipsejä. Itse oon aika suuri sipsifani ja jos niitä sattuu olemaan tarjolla, isken niihin usein heti silmäni! Nämäkin sipsit olivat siis mieleeni. Suosittelen testaamaan varsinkin jos perus perunalastut ei nappaa ja haluaa kokeilla jotain erilaista!


Kaikkiaan siis goodie bagin sisältö oli mielestäni todella hyvä ja monipuolinen. Olin positiivisesti yllättynyt, että pussissa oli pari suuremmankin kokoista tuotetta, kuin vain näytekappaleita. Yhteensä tuotteiden arvo oli noin 40€.

Kivaa viikonloppua! <3

#bestofnouw #lifestyle #outfit #somaminiexpo #goodiebag #nouwblogger #kauneus #suomalaisetblogit

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku - Glitteri addikti ,
Ihana pussukka. Ziaja on merkkinä hyvin mielenkiintoinen koska tuotteiden raaka-aineet on laadukkaita ja hinta varsin edullinen. Olen itse ostanut varsin paljon Ziajan tuotteita ja kirjoitellutkin niistä paljon blogiin. Myös avene on merkkinä tosi hyvä ja kiinnostava! 😊
www.glitteriaddikti.fi
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Oon täysin samaa mieltä nyt kokeillessani Ziajaa, merkkinä nimenomaan laadukas ja hintalaatusuhde kohdallaan! Kiva kuulla, että siellä on muitakin tätä merkkiä käyttäneitä. 😊 Avenen tuotteisiin haluaisin myös tutustua paremmin! <3
nouw.com/juliaheikkinen
Sini,
Kylläpäs oli kiva goodie bag! Ihana saada tollasoa yllätyksiä ja noin pääsee helposti tutustumaan uusiin tuotteisiin 😊 Mä oon ite virkannu kestovanulappuja ja on ne kyllä paljon kätevämpiä, kun aina vaan heittää pesukoneeseen välillä eikä tarvii ostaa aina uusia!
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Hei mahtavaa kuulla kokemuksia kestovanulapuista! Pitää varmaan itsekin testata virkata joskus noita, tosi kiva idea. 😊 Kiitos Sini! <3
nouw.com/juliaheikkinen