Sisustus josta tällä hetkellä unelmoin

Contains affiliate links

Kaupallinen yhteistyö: BGA Nordic

Heissan! Kesä inspiroi mua jälleen sisustamaan. Varmasti moniin muihinkin on iskenyt pieni tai vähän suurempi sisustuskärpänen näin kesällä. Oon ainakin itse bongaillut Youtubesta monia parvekkeen sisustusvideoita, niitä on niin kiva kattoa! Parvekkeille on aseteltu kauniisti kukkasia sekä yhdistelty muita maanläheisiä sävyjä, jotka on tällä hetkellä muodissa. Ja nyt kun mökkikausi on parhaimmillaan, mun tekis niin kovasti mieli hommata meidän mökille kaikkea pientä uutta - varsinkin meidän uudempaan nukkumamökkiin, joka on vielä vähän työnalla. Tulinkin tänään jakamaan inspiraatiokuvia mun lemppari tavaroista, väreistä ja yksityiskohdista tällä hetkellä sisustuksessa. Onko sulla tällä hetkellä jotain sisustuslemppareita?

- Puu -

Puuta on aina nähty sisustuksessa, mutta jostain syystä ainakin itse olen kiinnittänyt huomiota tällä hetkellä puun omaan väriinsä. Aikaisemmin kaiken täytyi olla valkoista, mutta tästä vaiheesta ollaan varmaan pikkuhiljaa pääsemässä yli, sillä puun luonnollinen väri on alkanut näkymään entistä enemmän. Itse ainakin tämä piristää vaaleaa sisustusta mukavasti ja antaa siihen pientä väriä. Ja lisäksi oon ihastunut puun väriseen sormipaneeliin!

- Roikkuvat kasvit - 

Näistä kasveista olen haaveillut jo pitkään. Naruista riippuvat kasvit ovat tällä hetkellä mun makuun!

- Eläinkuosit - 

Samoin kuin vaatteissa, nyt kevään ja kesän aikana oon huomannut paljon eläin/luonto aiheisia sisustuselementtejä. Mitä mieltä sä oot, yay or nay?

- Rottinki - 

Tällä hetkellä oon rakastunut rottinkiin, joka on ollut jo pidemmän aikaa muodissa. Nyt sitä on erityisesti näkynyt näin kesällä ihmisten parvekkeilla tai terasseilla huonekaluissa. Mun mielestä rottinkiset pienet yksityiskohdat on söpöjä ja luovat ns. "kodikkuutta".

- Vihreä - 

- Peilit & Taulut -

Taulut ja peilit luo niin paljon viihtyvyyttä huoneeseen kuin huoneeseen. Mulla on ainakin itselläni ollut jo pitkään haaveena tauluseinä, mutta koska omassa huoneessani on melko vähän tilaa seinillä, sen toteutus on aina ollut hieman haaste. Sen sijaan oon aina enemmän kallistunut peileihin, jotka luo pienistäkin huoneista tilavan tuntuisia. Lisäksi peilit on tällä hetkellä yksi vahvimmista sisustuselementeistä.
BGA Nordic, on valokuvakehyksistä ja upeista peileistään tunnettu verkkokauppa, jonka juuret ovat lähtöisin Ruotsista. Tsekkasin heidän peilivalikoimaa ja sieltä löytyy kyllä varmasti jokaisen makuun sopiva peili. Heidän verkkokauppansa on muutenkin suuri ja kattaa jopa 10 000 kuvatuotetta valokuva-albumeista kehyksiin ja julisteisiin. Suuri valikoima takaa, että jokainen löytää omiin tarpeisiinsa sopivan tuotteen. Ja mikä hienointa, BGA tarjoaa myös mittatilaustöinä tehtyjä peilejä sekä tauluja! Itse tällä hetkellä pidän pyöreistä peileistä, joita BGA:lla on monta eri mallia.

Jos sun parveke tai makuuhuone kaipaa siis pientä piristystä kesään, tsekkaa BGA Nordicin super valikoima TÄÄLTÄ!

https://www.bganordic.fi/peilit-1/
https://www.bganordic.fi/Kehykset-Valokuvakehykset

Ihanaa viikonloppua!

Lähteet: Pinterest, BGA Nordic

#bestofnouw #add #kaupallinenyhteistyö #bganordic

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit