Siskon synttärit & loppuviikon sairastuminen

my weekend 

Hei ja terkkuja sairastuvalta! Oon nyt sairastellut useampaan otteeseen tässä parin kuukauden sisällä. En tiedä mistä moiset tartunnat sitten ovat peräisin, vai ovatko kenties taudit ihan itse aiheutettuja... Olen kyllä nyt oppinut sen, että kipeenä oleminen on yksi inhottavimmista asioista. Aina on jotain kivaa tai tärkeää, kun sattuu tulemaan kuumeeseen ja flunssaan. Not fun! Tässä parin viikon aikana on kyllä ollut aika hektinen aikataulu ja voi olla, että kroppa kiittää mua siitä tällä tavalla. Noh, mitä niitä syitä sen enempää etsimään. Tulee vain huono mieli! Oletteko te pysyneet terveinä?

Tämä loppu viikko on mennyt siis suunilleen tässä kotisohvalla oleskellessa. Kuume iski jo keskiviikkoiltana ja treenit jäivät väliin. Kävin kuitenkin koulussa tekemässä parit kokeet torstaina ja perjantaina. Lauantaina juhlittiin siskoni 17-vuotis syntymäpäiviä. Olin onneksi ostanut ja miettinyt etukäteen jo hänelle lahjaa, joten ei tullut erityisen kiire sen hankinnassa!

Ostin siskolleni lahjaksi Anastasia Beverly Hills - Moon Child -korostuspaletin ja nuo sävyt ovat kyllä todella upeat!

Itsellänikin on syntymäpäivät helmikuussa, mutta silloin satutaan olemaan Thaimaassa. Mun synttärit ovatkin sattuneet jo parina vuona siihen aikaan, kun ollaan reissussa. Toisaalta olisi kiva viettää ihan niitä perinteisiä synttäreitäkin ystävien kanssa, vaikka ei se hassumpaa ulkomaillakaan ollessa ole. Sukulaisia ollaan nyt kutsuttu kahville käymään. Lisäksi varattiin mulle kasvohoito parin viikon päähän, pääsee sitten freesattuna lomalle!

Helmikuu on siis täynnä vähän kaikenlaista. Hiihtoloma, jolloin lähdetään ulkomaille, synttäreitä, uuden jakson vaihtuminen, ystävänpäivä, se viimein varattu ihonpuhdistus, treenejä.... Super siistejä juttuja on siis tiedossa!

Tässä pintaraapaisu loppuviikon tunnelmista. Yritän nyt parantua viikonlopun aikana kokonaan ja toivon, että pääsisin taas treenien pariin! Mitä sä odotat tällä hetkellä kaikista eniten? Itselläni ehkä päälimmäisenä on tuo Thaimaan-reissu!

xx Julia

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RiikkaPauliina
RiikkaPauliina,
Oi vitsi kun ostit ihanan lahjan siskolles! Itselläkin on parin viikon päästä synttärit ja sitä odotan jonkin verran 😃.
Paranemisia sulle <3
nouw.com/riikkapauliina
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Voi kiitos Riikka! Joo, toi paletti on kyllä timantti 😍 Onnittelut sullekin jo etukäteen. <3
nouw.com/juliaheikkinen