Scrolling January

Hellou! Nyt on koeviikko selätetty ja miten hyvä fiilis! Helmikuu kerkesi vaihtuakin tässä välissä, enkä paljoa blogiin kerennyt päivittää, joten kertaillaanpa mun tammikuu kuvina.

Nautin upeista keleistä ulkoilemalla paljon ja tekemällä pieniä kävelylenkkejä pakkasesta huolimatta.

Leivottiin laskiaispullia ja söin runebergin torttuja jo tammikuun lopussa, onhan ne vaan super hyviä! Ja sitten on tää ainainen kysymys, runebergin torttu vai laskiaispulla? Noh, runebergin torttu on tällä hetkellä varmaan yksiä mun lemppari leivonnaisia, joten se tottakai.

Vietin mun kahden ystävän yhteissynttäreitä kivalla pienellä kaveriporukalla.

Kävin laskettelemassa, josta teinkin postausta tänne blogiin. Oli hauskaa päästä taas mäkeen pitkästä aikaa!

Kokeilin ensimmäistä kertaa uunijäätelöä, jonka reseptin jaoin Instagram storyssani. Tosi helppo ja nopea tehdä vaikka tänä ystävänpäivänä!

Käytiin perheen kanssa syömässä ravintola Momentossa, joka on muodostunut jo yhdeksi meidän perheen vakio ravintolaksi. Ruoaksi valikoin itselleni lohipastan.

Kävin noin pari kertaa viikossa kuntosalilla voimistelutreenien ohella. Jo tunnin treenistä saa niin paljon hyvää mieltä päivään!

Vietettiin poikaystäväni kanssa meidän vuosipäivää. Käytiin ravintolassa syömässä ja oli ihan suuper hyvää ruokaa. Seurakaan ei yhtään hassumpaa :)

Miten sun tammikuu meni? Helmikuuhan on kohta jo puolivälissä. Ootankin tooosi paljon kuun loppua, sillä meillä alkaa hiihtoloma ja tarkoituksena on lähteä Rukalle viikoksi. Lisäksi mun 18-vuotis syntymäpäivä on päivää ennen Rukalle lähtöä, joten ohjelmaa riittänee tällä suunnalla.

Ihanaa viikonloppua! <3

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit