PUOLEN VUODEN JÄLKEEN

Pitkästä aikaa!

Kirjoitin viimeksi tammikuussa postauksen. En ollut suunnitellut lopettavani blogia tai kirjoittamista ylipäätänsä. Kuitenkin tauko tuli itsestään ja blogi jäi hieman toisaalle. Kun pidin tätä blogia ja kirjoitin postauksen tammikuussa, mielestäni en kirjoittanut edes niin usein ehkä mitä olisin voinut. Halusin kirjoittaa, mutta en oikeen ollut varma mistä. Siksi olen pitänyt tätä aina lifestyle-blogina, eli voisin laittaa tänne vähän kaikenlaista.

Olen miettinyt blogini suuntaa viimeisimmän postaukseni jälkeen. Olen huomannut, että minusta on vaikeaa kirjoittaa elämästäni yksityiskohtaisesti, enkä välttämättä edes haluaisikaan jakaa kaikkia asioita mediaan. Luen itse välillä kuitenkin heidän blogeja, jotka näin tekevät. En siis myöskään koe sitä itselleni haitaksi kirjoittaa elämästäni, vaan mietin mistä pidän kirjoittaa, niin kuin myös lukea.

Olen aina tykännyt näyttää päivänasuni, kertoa vinkkejä tai tehdä muita DIY-postauksia, unohtamatta kokkailujani. Ajattelin, että voisin keskittää blogini näiden asioiden pariin ja tehdä postauksia silloin kuin se tuntuu hyvältä ja siihen on innostusta. Olen kuitenkin aina pitänyt blogin kirjoittamisesta, ja noh, mulla tuli ikävä tätä jälleen.

Itse asiassa yleensä tämä palaaminen ja alkupostauksen tekeminen on tuntunut haastavalta, sillä välillä on vaikea “keksiä” mitä kertoa. Nyt minusta kuitenkin tuntuu siltä, että olen sanonut sen mitä haluan ja tästä on hyvä jatkaa.

Vielä kun koulut eivät ole alkaneet, toivon pystyväni julkaisemaan tänne uuden postauksen ennen sitä! Mulla on jo muutama idea mitkä voisin ehkä toteuttaa, mutta kuulisin myös mielelläni teiltä toiveita.

❤ Julia

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hazeldan,
Tää on kiva postaus ja upeita kuvia!
vanhempikuineilen.blogspot.com/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Voi kiitos! Kuvat on otettukin kesän varrelta ☺️
nouw.com/juliaheikkinen
Paula,
Tosi hyvä postaus ja ihanat kuvat! Munkin mielestä syksy alkaa aina siitä kun pitää mennä takaisin koulun penkille, vaikka elokuu lasketaankin kesään. Oon myös iteki huomannu, että tykkään nykyään syksystä. Ruska on aina niin kaunis eikä se pieni pimeys haittaa. Talvella sitten se inhottaa.
Sulla on muutenkin tosi kiva blogi. Sait uuden lukijan 😃
www.pauline.fi/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiitos kommentistasi Paula! Kiva, että sieltä löytyy myös syksyihmisiä, mustakin se pimeys kuuluu nimenomaan syksyyn, ruska on ihana! <3 Ja tervetuloa lukijaksi! 😊
nouw.com/juliaheikkinen