Perinne lapsesta saakka: päivä Linnanmäellä

Ihanaa perjantaita! Tää viikko lähti käyntiin lintsipäivällä, joka on itselleni ns. jokavuotinen perinne. Oon pienestä saakka halunnut joka kesä käydä kavereiden kanssa jossain huvipuistossa ja yleensä kohteeksi on valikoitunut juuri Linnanmäki, sillä matka sinne on kaikista lyhin ja vaivattomin. Päivä on joka kerta yhtä mukava ja pitää sisällään samat asiat lempilaitteista ravintoloihin. Onko teillä kavereiden kanssa tällaisia traditioita?

Päivä meni taas kuin hujauksessa! Pelättiin vähän sään puolesta, mutta loppujen lopuksi oli lämmin ja välillä aurinkokin paisteli. Jouduttiin kuitenkin illalla ostamaan sadeviitat, sillä kaatosade yllätti meidät yhtäkkiä. Onneks kerettiin käydä kaikissa laitteissa ja pelailemassa, missä haluttiin ennen sitä!

Ja tietty meidän piti testata myös tätä uutta laitetta, Taigaa! Oon ite aina ollut vähän sellanen hurjapää, joten innollahan mä odotin sitä. Kuitenkin laitteesta poistultua tuntu, että päässä pyöri aika lujaa, haha. Uus laite oli kuitenkin mun mielestä tosi hyvä ja kokeilemisen arvoinen!

Ootko sä menossa Lintsille tai johonkin muuhun huvipuistoon tänä vuonna? Vai ootko jo käynyt?

#linnanmäki #nouwblogger #nouwinspo #nouwfinland #amusementpark #visithelsinki #myhelsinki

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

niinahirvonen
niinahirvonen,
eikä nyt mun tekee mieli mennä lintsille! ihania kuvia 😃
nouw.com/niinahirvonen
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Haha, eikä! 😃 Kiitos superisti <3
nouw.com/juliaheikkinen