Moi kevät!

Sun is shining and so are you!

Moikka piitkästä aikaa! Blogin kirjoittaminen on jäänyt pois arkirutiineista tuon Thaimaan reissun jälkeen kouluhommien vuoksi. Kevät on saapunut ihan toden teolla tänne Suomeenkin, ihanaa! Mulla on ollut siis viimeiset pari kuukautta täyteen buukattuna palautettaville projekteille, kokeille ja tietenkin myös treeneille ja kisoille. Oon kuitenkin ollut sitäkin aktiivisempi sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Instagramissa. On niin kiva postailla kaikkea keväistä ja musta tuntuu, että mun Insta pursuukin tällä hetkellä kaikenlaisista kukkakuvista (go watch it, haha). Napsittiin myös mun siskoni kanssa nämä asukuvat pari päivää sitten, mitä mieltä ootte?

Mulla on tällä hetkellä into päällä kaikkiin kevätvaatteisiin, eikä millään meinaisi pitää enään lämpimpiä takkeja päällä, joka on just riskialtista vielä näillä keleillä. Aamut on vielä viileitä, mutta päivällä lämpötila kohookin sinne 20 asteeseen, ja tällöin onkin super hyvä mahdollisuus saada flunssa. Itse sairastinkin sen Thaimaasta tultuani. Lisäksi monille on alkanut tulemaan allergiaoireita näin kevään tullen ja oon blessed siitä, että itselläni ei ole allergiaa! Kuulutko sä tähän kategoriaan?

Muuten, tämä ihana keväinen asukokonaisuus on ostettu Thaimaasta, ihan lemppari asu tällä hetkellä!

Arvatkaa mitä, musta tuli muutama viikko sitten kummitäti! Kevääseen on mahtunut siis kaikenlaista juhlan aihetta: pääsiäinen, mun äidin 50-vuotis päivä ja kaverien synttäreitä. Kohta on jo vappu ja kesälomaankin on enää kuukausi aikaa. Meidän luokkaretki, Lontoon matka, on tulossa kovaa vauhtia, jota odotetaan jo innolla!

Onko teillä muuten jotain keväisiä postausideoita, mitä haluaisitte mun blogissa nähdä?

xx Julia

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Aivan ihanat housut, nyt ihastuin kyllä täysin! Mullakaan ei onneksi ole allergiaa, vaikka pieni nuha nyt onkin vaivannut. Mukava kuulla taas sinusta täällä blogissa! 😊 Postausideana voisi esimerkiksi olla jokin resepti tai kosmetiikkaan liittyvä postaus.
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Mäkin oon ihastunut näihin housuihin! 😍 Paranemisia sulle nuhan kanssa, yks inhottavimmista asioista.
Kiitos postausehdotuksista ja ihanasta kommentistasi! ☺️
nouw.com/juliaheikkinen
Sofia,
Wau, rakastuin sun blogiin, tosi ihana! ♥ Ja noi housut, mitkä sulla on näissä kuvissa on myös tosi kivat! Mä oon vähän allerginen, mutta mun allergia ei onneksi ole kaikkein pahimmasta päästä 😃 Vähän aivastuttaa ja silmät vuotaa aina silloin tällöin. Mä oon kerran käynyt Lontoossa ja voisin mennä ihan koska tahansa sinne uudestaan. Nauti siis tulevasta Lontoon reissusta! 😊
sofiaidaannneli.blogspot.fi/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Aivan ihana kuulla, että löysit mun blogin ja tykästyit! 😍 Ja joo, aijon kyllä ottaa kaiken ilon irti Lontoon reissusta, kiitos sinulle! <3
nouw.com/juliaheikkinen