Mitä tein joulukuussa?

Moikka pitkästä aikaa!

Viimeksi kirjoittelinkin lokakuussa blogiin ja tuntuu, että siitä on ikuisuus - niin kuin siitä onkin. Paljon on kerennyt taas tapahtua parissa kuukaudessa. Näin pienen tauon jälkeen olisi kiva kertoa vähän enemmän kuulumisia, mitä tällä hetkellä elämään kuuluu. Postauksessa siis tämän hetken kuulumisia ja puhelinkuvia joulukuulta. Uusi vuosikymmenkin kerkesi vaihtua tässä välissä. Tervetuloa siis 2020!

Joulukuu alkoi koulun itsenäisyys/lakkiaisjuhlalla, jota juonsin yhdessä luokkalaiseni kanssa. Nautin joulukuussa myös kauniista auringonpaisteesta ja auringonlaskuista. Toivoisin niitä olevan tammikuussa enemmän!

Voimistelimme joukkueeni kanssa viimeistä kertaa syksyn ohjelmalla seuramme perinteisessä joulunäytöksessä. Näiden tyyppien kanssa olenkin viettänyt viikkoja syksystä jouluun asti treenien parissa ja nyt keväällä startataan taas uusi kausi uuden ohjelman kera. <3

Käväistiin ennen itsenäisyyspäivää kaverini mökillä. Leivottiin pipareita, juteltiin ja chillailtiin, oli kivaa! Muita kuvia sieltä en ottanut, paitsi näistä piparitaideteoksista. Onhan nää aika hienoja, vai mitä?

Itsenäisyyspäivän vietettiinkin perheen kanssa rennoissa meiningeissä kotona. Korkkattiin ensimmäinen konvehtirasia ja katsottiin linnanjuhlia.

Black mondaysta tilatut Gymsharkin vaatteet saapuivat postiin myös joulukuussa. Tällä hetkellä näille vaatteille on todellakin käyttöä ja on niin mukavat päällä!

Koulussa vietettiin ennen lomaa jatko-opintopäivää, jolloin päästiin tutustumaan enemmän itseä kiinnostaviin ammatteihin ja tutkintoihin. Sainkin vähän vinkkiä, mikä voisi itseäni kiinnostaa ja mitä aineita kannattaa lukea.

Käytiin Ikeassa syömässä joulubuffeessa sekä kiertelemässä. Tämän jälkeen mentiikin moikkaamaan pitkästä aikaa kummipoikaa ja hänen perhettään Vantaalle, oli kiva nähdä pitkästä aikaa!

Loma alkoi ja leivottiin siskon kanssa pipareita. Poltin tämän joulun aikana paljon kynttilöitä. Ne loivat ihanaa tunnelmaa, kun pimeys saapui jo neljän aikoihin. Lomaa vietinkin rennoin ottein kotona, näin paljon kavereita ja söin hyvin. Sounds like holiday!

Joulu on mun vuoden yksi lempijuhlista ja oli jälleen kiva viettää sitä kotona perheen kanssa. Meidän joulu oli jälleen yhtä rento, samalla kaavalla kulkeva kuin aikaisempinakin vuosina. Oma joulufiilistely tosin katosi melkein heti jouluaaton jälkeen ja mielestäni näin tammikuussa voitaisiin ottaakkin katse jo tähän vuoteen.

Uuden vuoden vietin parin kaverin kanssa meillä sekä Gossip Girliä katsellessa, joka on mun ihan lemppari sarja tällä hetkellä. Pienen tauon jälkeen aloitin uudelleen tämän sarjan ja se on ollutkin jouluna ja nyt tammikuun ajan kovassa katselussa.

Tämä tuleva vuosikymmen kiinnostaa jo tosi paljon. Täysikäisyyttä, ajokortin saamista (johon saattaa ollakin enää vain muutama kuukausi), ehkä uutta opiskelupaikkaa ja sen tuomia uusia asioita odotetaankin innolla. Ja kunhan tämän lukionkin saisi tästä ensin käytyä, haha. Anyways, täksi vuodeksi en tehnyt uudenvuodenlupauksia, mutta muutamia tavoitteita tälle vuodelle olen kyllä asettanut. Voisin kirjoitella niitä tänne blogiinkin ylös pian.

Tässä pieni katsaus mun joulukuuhun, vaikka tämä postaus ehkä hieman myöhässä tuleekin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Nyt tammikuussa pyrin päivittelemään enemmän blogia, kun kaikkea kivaa on jo suunnitteilla vuoden alkuun sekä onhan tätä ollut vähän ikäväkin.

Teitkö sä uudenvuodenlupauksia? Onko sulla täksi vuodeksi tavoitteita?

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit