Lauantain päiväreissu Ikeaan

Saturday's day trip to Ikea

Viikonloppu alkoi perjantaina treenien parissa. Ostin itselleni vastapainoksi pitkän tauon jälkeen irtokarkkeja ja loppuilta vierähtikin mukavasti sohvan ääressä Skamia katsellen. Lauantai aamuna päätimme lähteä Tampereelle Ikeaan kuluttamaan aikaa sekä syömään. Ja koska kyseessähän on Ikea, niin sehän on jo päivänselvää, että mukaan tarttuu vähän yhtä sun toista, eikö vain? Ajattelin tehdä vielä erikseen postausta, mitä kaikkea mukaani lähti sekä näyttää samalla vähän huonettani. Jätetään siis se postaus vielä odottelemaan hetkeksi.

Takki - H&M
Pitkähihainen - H&M
Housut - Zara
Kengät - H&M
Kaulakoru - Tommy Hilfiger
Reppu - Primark

Päivän asuni koostui yksinkertaisista ja klassisista vaatteista; suorathousut, harmaa pitkähihainen, villakangastakki ja mustat maiharit. Olenkin rakastunut tähän vuoden aikaan villakangastakkeihin. Niitä voi käyttää näillä pienillä pakkasilla hyvin ja kerrospukeutumisen ansiosta vähän kovemmillakin pakkasilla.

Oli muuten ihanaa, kun aurinkokin jaksoi paistaa taas hetkeen! Tekee paljon pirteämmän olon ja iloisen mielen.

Oikeasti, olenko ainut kuka voisi lähteä Ikeaan jo pelkästään ruoan vuoksi? Uskoisin, että en. Söinkin siis perinteisen lihapulla-annoksen. Pidättekö te Ikean ruoasta?

Ootteko te milloin viimeksi käyneet Ikeassa? Itselläni viime kerrasta on taas hetki aikaa, joten oli kiva poiketa taas pitkästä aikaa sisustusostoksilla.

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille! Tsemppiä tulevaan viikkoon. <3

xx Julia

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit