Kuulumisia loppukesältä: Helsinki-reissu & Lappiin

Heissan! Viimeistä työviikkoa viedään, jonka jälkeen pääsen nauttimaan nyt vielä pari viikkoa kunnollista kesälomaa. Treenit mulla alkaa kyllä jo ensi viikolla, mutta koulun alkuun on onneksi vielä (tai enää, iiik!!) pari viikkoa. Itse asiassa meillä olisikin perheen kanssa tarkoitus lähteä ensi viikon maanantaina käymään Lapissa ja yöpyä mahdollisesti Ranualla mun äitin suvun mökillä. Mun äidin sekä isän puolelta asuu sukua Oulu-Rovaniemi akselilla, joten päästään taas muutaman vuoden takaa tapaamaan heitä. Mulla on muutenkin tullut nyt kesälomalla sellainen olo, että olis kiva matkustella enemmän myös Suomen sisällä.


Playsuit - Bik Bok
Sneakers - Adidas Super Star Ortholite
Backpack - Marimekko
Jewelry - Gina Tricot


Matkustelusta puheen ollen, tein mun parin ystäväni kanssa eilen maanantaina pienen visiitin Helsinkiin jälleen, josta nämä kuvatkin on napsittu. Alunperin tarkoituksena oli siis käydä Helsingissä jo noin kuukausi sitten tällä porukalla, mutta jouduttiinkin siirtämään reissua nyt vähän myöhemmälle. Itse asiassa olikin ihan hyvä, että siirrettiin reissua täksi ajankohdaksi, sillä samalla käytiin ostelemassa jo vähän koulutarvikkeita sekä alennusmyynnit oli vielä päällä! Olisitteko te kiinnostuneita näkemään pientä haulia, miten itse olen valmistaunut lukion aloittamiseen sekä mitä tältä reissulta tuli mukaan?

Helsingissä kierreltiin lähinnä keskustan sekä Punavuoren alueella. Käytiin lounastamassa mun aivan suosikki kahvilassa, Green Hipossa sekä kierreltiin Punavuoren alueella joitain kirppiksiä. Illemmalla suunnattiin ostamaan vielä koulutarvikkeita Aleksanterinkadulle sekä käytiin Magnumilla tekemässä meille jätskit. Suunniteltiin mennä illemmalla myös piknikille Esplanadille, mutta alkoi satamaan JÄLLEEN vaikka koko päiväksi oltiin luvattu täyttä aurinkoa - oikeasti monesko kerta tää on kun käydään Helsingissä ja alkaa satamaan?! Kuitenkin reissu päättyi sitten ihan mukavasti ja napattiin salaattibaarista salaatit junaan, jossa aikainen herääminen sekä koko päivän käveleminen ja väsy sai meidät kikattamaan niin että koko vaunu varmaan tärisi. Siis se tunne kun ei vaan voi itselleen mitään, I`m sorry, haha!

Nyt otan nämä pari päivää tässä ihan chillisti ennen vikoja työpäiviä. Joka maanantai on ollut yhtä sun toista menoa ja viikonloput ollaan painettu 7 tunnin työpäiviä, joten ehkä pieni rentouminen tähän kesän loppuun voisikin olla ihan paikallaan. Eilen illalla tuntui siltä, kun olisin tulossa vähän kipeäksi mutta ehkä se vain johtui tuosta rankasta päivästä ja viikonlopusta. Nyt jo kuitenkin parempi olo!

Ihanaa uutta viikkoa sulle! <3

#nouwblogger #nouwsummer #helsinki #myhelsinki #visithelsinki #inspiration #traveling #bestofnouw #ootd

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit