Kurkkaus 2019 syysmuotiin

Moikkamoi! Syksy on tuloillaan ja olis jälleen aika tehdä katsaus tämän syksyn trendeihin. Musta tuntuu, että tällä hetkellä vaatteissa painotetaan mukavuutta ja suurta kokoa. Olen ainakin itse mennyt nyt mukavuudenhalu edellä, kun mietin minkälaista asua laitan päälleni. Tää mukavuudenhaluisuus näkyy myös tämän syksyn vaatetuksessa, mitä oon itse tarkastellut!

Paperbag jeans

Ihanat ja suurehkot paperipussifarkut ovat rantautuneet suomeenkin. Ostin itsekin samaa mallia olevat farkut muutama viikko sitten ja ai että kun nää on mukavat päällä! Tällä hetkellä ainakin itse pidän enemmän 100% puuvillafarkuista, sillä ne ovat kestävämmät eivätkä jousta yhtään. Lisäksi korkea vyötärö ja vyö ovat tosi ihana lisä tässä vaatteessa!

Knit dresses & skirts

Mä oon myös innoissani neulemekoista, jotka on syksyn tullen pompahtaneet pintaan! Ostin itse asiassa viime syksynä pari neulemekkoa, mutta niitä en käyttänytkään moneen kertaan. Ehkä tänä syksynä olis niiden uus mahdollisuus tämän trendin myötä, jee!

All oversized

Viitaten aikaisempaan, tällä hetkellä oversized on tosiaan pinnalla. Oon itsekkin tosi into tän trendin suhteen, sillä isot t-paidat ja neuleet onkin mun ihan suosikki vaatteita tällä hetkellä! Ootko sä enemmän slimmien vai löysien vaatteiden perään nyt syksyllä?

Belted pants

Jättivyöllä olevia housuja on myös näkynyt paljon kaupoissa! Varsinkin beigeä näkyy näiden pöksyjen värissä tosi paljon. Oma lempparini on näistä tämä löysempi malli!

Statement hairpins

Vihdoinkin pinnit ovat tulleet takaisin muotiin! Itsellänikin olisi ostoslistalla nämä näyttävät helmikirjaillut pinnit. Hiuspannat on toinen tämän hetken suosikki hiuskoristeistani! Näillä asusteilla saakin pientä piristystä asuun kuin asuun.

Mitä mieltä sä oot tän hetkisistä trendeistä? Ovatko sun juttu?

Ihanaa tulevaa viikonloppua! <3


Lähteet: Pinterest

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Voi että noi neulemekot on kivoja! Ja tää oversize-muoti iskee jotenkin tosi kovasti minuun. En muutenkaan tykkää kovin ihonmyötäisistä vaatteista ja onhan tuollaisissa löysemmissä vaatteissa muutenkin paljon rennompi olla 😊
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Hei kiitos Sini ja sama täällä! <3 Mullakin nykyään slimmit farkut vaihtuneet ennemmin mom- tai boyfriend -tyylisiin. ☺️
nouw.com/juliaheikkinen
Jonna,
Neulemekot ovat kyllä raivanneet tien mun sydämeen, samoin noin statement hiuspinnit, i´m in love <3
lauriina-jnna.blogspot.com/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Neulemekoista taitaakin tulla siis monen suosikki nyt syksyllä! ☺️ Kiitos kommentista <3
nouw.com/juliaheikkinen