KESÄLOMA MOOD

Huhhuh, tuntuupa taas oudolta olla kirjoittamassa tässä sohvan nurkassa teille hetken mielijohteesta syntynyttä postausta jotka ovat yksiä lemppareitani. Mistäs sitä aloittaisi?

Viimeisillä kouluviikoilla ei ollut enää mitään suurempia kouluhommia, mutta muuta tekemistä kyllä löytyi, varsinkin vikalta viikolta! Meillä oli haastepelipäivä, ryhmäytymispäivä ja nyt lauantaina kevätjuhla, jonka yhteydessä saatiin todistukset ja päästiin kesäloman viettoon. Ryhmäytymispäivä eli munaralli, oli kaikilla seiskoilla ollut pelipäivä, jossa kilpailtiin oman luokan kanssa muita luokkia vastaan. Pelit, tai no oikeastaan tehtävät tehtiin yhdessä luokan kanssa, joidenka tavoitteina oli myös kohottaa yhteishenkeä. Luokka kuljetti koko päivän yhtä kananmunaa mukana tehtävärasteilla, ilman että se ei menisi rikki, siitähän se nimi tuleekin, munaralli! Meillä muna ei onneksi päässyt rikkoutumaan. Oon myös tosi ylpee meidän luokasta, sillä me voitettiin loppujen lopuksi koko munaralli.
Ruusujuhlassa pääsin – tai päästiin – toimimaan varajuontajina yhden luokkakaverini kanssa, eli ns. oikeat juontajat eivät päässeet paikalle kevätjuhlapäivänä, joten päästiin omasta tahdostamme heidän paikoilleen juontajiksi. Opettajat olivat tosi tyytyväisiä ja sanoivat, että pärjättiin hienosti päivän varoitusajalla, ja jep, olihan se aika hauskaa!

> All-focus

Noo, kesäloma on nyt ainakin virallisesti alkanut! Oon tosi ylpee itsestäni ja kuluneesta kouluvuodesta, sillä mun todistus kertoi paljon, mitä olin saanut aikaan. Mun todistuksen keskiarvo oli 9,5, joka on mulle super jees! Nyt kohti kahdeksatta luokkaa, mutta ensin on kyllä loman aika!

Kevätjuhlan jälkeen kerettiin räpsimään vielä muutamia kuvia ihanalla voikukkapellolla ystäväni kanssa! Ja nyt vihdoin saa lepuuttaa aivoja rankalta kouluvuodelta ja palata sitten entistä motivoituneempana takaisin koulun penkille. Yritän kerätä kaikki mahdolliset voimat kesän aikana, sillä 8. luokka tulee kuulemma olemaan entistä vaikeampi ja rankempi lukuvuosi.

Kesäpostauksia on kyllä tulossa, kunhan saan toteutettua itseäni ja kirjoiteltua tarinoitani tänne! Ideoita saa heitellä, voisin tehdä jopa joltakin päivältä videota?

Teillekkin tosi ihanaa ja rentouttavaa kesää, ottakaa paljon aurinkoa, vaikka nää kesäpäivien säätilanteet vaihteleekin lumisateesta +30 celsiusasteeseen!

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit