Kesäkuuni puhelinkuvina

Moikka moi! Musta tuntuu, että en oo pitkään aikaan tehnyt tänne blogiin sellasta ihan tavallista kuulumispostausta, jossa käydään läpi, mitä mun elämässä just tällä hetkellä tapahtuu. En kyllä tiedä, ovatko nää kaikille edes ihan niitä suosikki postauksia, mutta ajattelin tulla tänään tänne päivittelemään vähän mun kesäkuuta. Mitä aurinkoinen kesäkuu pitikään sisällään?

Mun kesäkuu ja kesäloma alkoi tosi kivasti: päättötodistus saatiin hyvissä fiiliksissä ja ylpeinä, jonka mukana saatiin myös pari eri stipendiä. Toisaalta oli myös haikeaa päättää peruskoulu, sillä tuttu ympäristö ja ystävät ovat olleet näiden kolmen vuoden aikana suuressa osassa. Onneksi kuitenkaan tästä tutusta ympäristöstä ei päästä sen pidemmälle, sillä saatiin myös kesäkuun alussa tietää yhteishakujen tulokset ja pääsinkin tämän yläkoulun viereiseen lukioon. Koulumatkakaan ei siis pitene sen enempää!

Heti kesäloman alettua haluttiin vielä osa meidän vanhasta luokasta pitää kesäloman alkajaisiksi yhteinen mökkireissu yhden luokkalaiseni mökille. Oli super kiva viettää pari päivää vielä tämän porukan kanssa pelaillen ja muistellen yhteistä peruskouluaikaa. Mökillä myös tietenkin uitiin, paljuiltiin ja ihailtiin alkavaa kesää, parasta!

5. kesäkuuta alkoikin olemaan jo todella hyvät kelit ja lämmin, jolloin käytiin monta kertaa uimassa kavereiden kanssa, jopa yöllä! Toivottavasti nyt heinäkuussakin olisi yhtä lämmintä, vaikka alku kuu onkin ollut hieman viileämpää.

Heinäkuun puolivälissä vietin päivän naapurikaupungissamme, jossa tulee muutenkin käytyä aika usein treenien vuoksi. Kesäkuussa meillä oli vielä kaksi kertaa viikossa voimistelutreenit, mutta nyt heinäkuussa meillä on pientä lomaa.

17. kesäkuuta käväistiin perheen kesken syömässä ja juhlistamassa alkanutta kesälomaa ja hyvää päättötokaria. Ravintolaksi valikoitui tietenkin sushipainotteinen ravintola, nam!

Kesäkuun viimeisiä treenejä vieden mentiin kokeilemaan meidän joukkueen kesken ilmajoogaa ensimmäistä kertaa, joka osoittautui todella hauskaksi lajiksi. Ilmajoogaa olisi mahtavaa päästä tekemään useammin ja siihen jääkin koukkuun helposti, sillä oman kehittymisen näkee niin nopeasti! Ootko sä kokeillut ikinä ilmajoogaa? Jos et, itseltäni siihen vahva suositus!

Kesän paras juhla, juhannus, tuli nopeasti. Kirjoittelinkin siitä aijemmin jo tänne blogiin (tsekkaa postaus täältä!). Vietettiin juhannusta kaveriporukalla mökillä, joka on ollut kesäkuun yksi kohokohdista. Mun juhannus koostui siis hyvästä seurasta, pelailusta, kesän lämmöstä, uimisesta, myöhään valvomisesta ja auringonlaskusta, unohtamatta hyvää musiikkia sekä yöpiknikkiä.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna suuntasin meidän mökille, kerrankin kun siihen oli mahdollisuus. Otin junan kohti Tamperetta, josta mun vanhemmat haki mut sitten mökille. Tällöin ei kyllä ollut mikään paras ilma, mutta ei sentään satanut. Mökillä käytiin perheen kanssa veneilemässä ja grillattiin hyvää ruokaa!

Muutenkin kesäkuun loppu ja heinäkuun alku ollaan nyt vietetty pääpainotteisesti töissä. Kuitenkin näihin vapaapäiviin olen yrittänyt keksiä kaikenlaista tekemistä, jotta koko kesä ei menisi vain työntekoon. Aloitin siis työt jo kesäkuun alussa ja olen töissä heinäkuun loppuun, joten omia menoja on jouduttu rajoittamaan näille vapaapäiville. Kuitenkin vielä kaikkea kivaa on tiedossa ja toivon, että heinäkuusta tulee yhtä ihana kuin alkukesästä. <3

Kuka muuten huomasi, että monet näistä kuvista on ruokapainotteisia? :D Mulla on siis aika yleensä kamera kädessä, kun kyse on ruoasta, haha. Samaistutko sä tähän?

Ja hei, onko sulla alkanut jo loma, vai onko se vasta tulossa?
Ihanaa heinäkuuta just sulle!

#bestofnouw #nouwblogger #inspiration #summerholiday #traveling #summermood #june #photosofjune

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit