Kesäinen uudistus huoneeseeni / Kaupallinen yhteistyö BGA.fi

Kaupallinen yhteistyö BGA.fi

Moikka ihanat! Enää kaksi lomaviikkoa jäljellä, apua. Mulla alkaa varsinainen kesäloma tänään, sillä olen ollut nyt koko kesän työrintamalla ja tämän päivän jälkeen mun kesätyöt on virallisesti ohi. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja kerkeän ehkä nauttia vielä vähän lomasta. Näiden parin viikon aikana tarkoitus olisi ainakin liikkua luonnossa, kerätä mustikoita ja leipoa mustikkapiirakkaa, siivota omia kaappeja syksyä varten sekä järjestellä omaa huonetta.

Monet varmaan enemmän blogiani seuranneet tietävät, että rakastan sisustamista ja etenkin julisteita. Oon jo pitkään haaveillut uusista postereista mun huoneeseen, sillä vanhat julisteet ovat olleet mulla jo ainakin vuodenpäivät. Mun huoneeseen sängyn päälle oon jo pidempään haaveillut isommasta taulusta. Sainkin mielenkiintoisen ja myös erittäin mieluisan sähköpostin nyt heinäkuun alussa, jossa minulle tarjottiin yhteistyötä BGA:n, pohjoismaalaisen julisteverkkokaupan kanssa. Tilasin siis yhteistyön merkeissä BGA:lta ihanan kesäisen julisteen sekä siihen sopivat mustat taulunkehykset.

BGA on liikkuvaan kuvaan ja valokuvaukseen keskittynyt perheyritys, jonka juuret sijaitsevat Pohjois-Ruotsissa, Gävlessä. Yhtiön toiminta on käynnistynyt jo vuonna 1993. Verkkokauppa perustettiin syksyllä 2016 ja sen toiminta-alueisiin kuuluvat Ruotsi, Norja, Tanska sekä Suomi.
Yllätyin yrityksen uskomattoman laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta selaillessani julisteita - heiltä löytyy yli 10 000 kuvakehyksiin ja valokuva-albumeihin keskittyvää tuotetta, kuten julisteita, valokuvakehyksiä ja peilejä. Valikoimasta löytyviä julisteita on saatavana kaikissa väreissä ja kokoluokissa. Mieletön valikoima, eikö vain? BGA:lla on myös oma kehystämö, jossa paspatuurit ja kehykset valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan. Tämä takaa sen, että jokainen löytää siis varmasti omaan makuun ja tyyliin sopivat tuotteet, hienoa vai mitä?

Valitsin BGA:n uutuuksien joukosta 50x70 kokoisen julisteen sekä mustat, puiset valokuvakehykset. Julisteen värit sopivat huoneeni sävyihin täydellisesti ja mustat kehykset antavat taas vastapainona kontrastia. Juliste on mielestäni ihanan rauhoittava ja sopii siksi hyvin makuuhuoneeseen!

Jos sun huone tai koti kaipaa uutta piristystä tai sulla muuten vaan heräsi sisustusinto, käy tsekkaamassa BGA:n laadukas ja monipuolinen valikoima osoitteesta www.bga.fi.

Olen tehnyt aikaisemminkin yhteistyötä kyseisen yrityksen kanssa, siitä postauksen löydät täältä. Voinkin siis lämmöllä suositella BGA:n tuotteita jokaiselle! :)


xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit