Hiihtolomafiiliksiä

Ihanaa tiistaita!

Mulla alkoi hiihtoloma viime viikon perjantaina ja tällä hetkellä mulla onkin mennyt pari lomapäivää lähes vain kotona oleskellessa, pitkään nukkuessa ja ystävien kanssa ollen. Täksi hiihtolomaksi mulla ei ollutkaan sen ihmeempiä suunnitelmia, muuta kuin viettää ehkä synttäreitä kavereiden kanssa - jotka ovat muuten jo huomenna!! - ja vaan pitää lomalomaa, ilman sen kummosempia suunnitelmia. Tällä hetkellä kun kirjottelen postausta, meillä ainakin on ollut pari päivää aivan upea auringonpaiste, joka oli ihana piristys muutaman päivän räntäsateiden jälkeen. Vähän luntakin on maassa niin on ihan kevätfiilis! Koko viikoksi pitäisi olla luvattu yhtä hyviä kelejä, joten tää loma sattu kelien puolesta tosi hyvään paikkaan.

Kävin eilen illalla ystäväni kanssa kahvittelemassa, vaihtamassa kuulumisia sekä elokuvissa katsomassa tämän Parasiten, jota kaikki ovat nyt hehkuttaneet. Olihan se itsekin pakko käydä katsomassa, vaikka yleensä en olekkaan mikään elokuvaintoilija, joka menee ensimmäisenä katsomaan uusimmat näytökset. Minusta tämä Parasite olikin tosi hyvä elokuva ja juoni oli mielenkiintoinen ja sisälsi paljon juonenkäänteitä. Mietinkin, että miten päälle kahdentunnin elokuvasta saadaan ei kyllästyttävä, mutta mulla ei ainakaan tullut yhtään sellaista blaah fiilistä, haha. Tykkäsin siis ja voin suosittella!

Tänään suunnitelmissa olisi mennä nyt päivällä ystävän luokse kyläilemään, jonka jälkeen mulla onkin vielä treenit. Huomenna sitten juhlitaan vielä ystäväporukalla synttäreitä. Tässä pienet kuulumiset näin hiihtoloman alkuun. Kerro tohon alas vaikka sun päivän suunnitelmat, kivaa päivää! <3

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit