Heinäkuun parhaita

Heinäkuun paras...


... herkku oli Ohut Herkku -ruisleipä! Tätä on tullut syötyä niin aamu-, väli-, kuin iltapalaksikin. Tästä on tullut mun ihan lemppari ruisleipä! Miten oikeasti leipä voi olla niin hyvää?

... tv-sarja, jota olen katsonut jo pitkään on Uusi Päivä. Sarjastahan ei ole enää tulossa uusia tuottareita, mutta koska oon aika laiska aloittamaan mitää uutta sarjaa, olen halunnut katsoa vanhoja jaksoja Yle Areenasta. Joitain jaksoja muistankin jo ulkoa, kun ne ollaan jo niin monestu katsottu läpi aikaisemmin, haha!

... asusteeksi valikoitui monissa asuissa jo näkyneet Primarkin aurinkolasit, jotka ostin keväällä Lontoosta. Heinäkuu oli onneksi aurinkoinen, joten nämä lasit ovat olleet kovassa käytössä ja aina mukana!

... treenimuoto oli kehonpainotreeni, sillä meillä ei ollut heinäkuussa voimistelutreenejä. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että kunto on silti päässyt romahtamaan tässä kesän aikana, sillä muiden menojen sekä heinäkuun lopussa olevan flunssan takia jouduin rajoittamaan urheilua.... podcast, jota kuuntelin aina esim. kotitöitä tehdessä oli Poks-podcast! Kaksi nuorta, hyvin avarakatseista somevaikuttajaa, Veronica ja Sita puhuvat hyvistä nuoruuden ajoista ja avautuvat omista nuoruuden kokemuksistaan. Suosittelen kuuntelemaan, jos yhtään syvällisemmät aiheet kiinnostaa!

... kauneustuotteeksi on tullut Doven itseruskettava kosteusvoide, joka onkin näkynyt jo monesti täällä blogissani. Tänä kesänä mä en kerennyt ottamaan niin paljon aurinkoa, joka on voi olla toisaalta ihan hyväkin asia, sillä olin aurinkoiset viikonloput töissä. Vapaa-päivinä tuntui olevan usein jotain menoa, joten auringon ottaminen ja uiminen jäivät kesäilloille. Tämä voide on kuitenkin antanut vähän iholle päivetystä!

... ostos on ollut Adobe Creative Cloud -jäsenyys, jonka avulla pystyn muokata blogiin tulevat kuvat tietokoneella! Tämä on ollut itselleni aivan pelastus, sillä joka kerta kun olen ottanut kameralla kuvia, olen joutunut ensin siirtämään ne iPhoneeni ja täältä vasta koneelle. Nyt homma sujuu paljon helpommin ja vaivattomammin ja ehkä kuvien laatukaan ei kärsi niin paljoa!

... juomaksi valikoitui Nocco! Oon muuten kova juomaan nykyään kahvia, mutta Nocco on ollut toinen kofeiinipitoinen juoma ja hyvä nyt kesällä myös virvoikkeeksi. Plussana myös sen sokerittomuus!

... paikka oli ehdottomasti Ranua ja Rovaniemi, jossa sainkin viettää toiseksi viimeistä lomaviikkoa. Pieni irtiotto kotoa teki hyvää näin loppulomaksi.SHIRT - PEAK PERFORMANCE

JEANS - BERSHKA

SNEAKERS - ADIDAS SUPERSTAR ORTHOLITE

BAG - MANGO

SUNGLASSES - PRIMARK


Tähän postaukseen sain ideaa Roosa Monosen "Kesäkuun parhaita juttuja" -blogipostauksesta. Mukaan lisäsin vain pari omaakin kohtaa. Lisäksi postaus sai kuvitusta eiliseltä Helsinki visiitiltä, jolloin käytiin katsomassa mun siskolle sopivaa vanhojentanssimekkoa. Nyt pari lomapäivää vielä jäljellä ja sitten arki alkaa!

Mitkä oli sun heinäkuun parhaita juttuja?

#bestofnouw #nouwfinland #summer #nouwsummer #nouwblogger

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Tää oli tosi mielenkiintonen! Kehonpainotreenit ovat kyllä varsinkin kesäisin aina niin kivoja toteuttaa, koska ne on niin helppo toteuttaa ulkona.
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiitos Sini & kiva kuulla! <3 Kehonpainotreenit on kyllä super ihania kesällä. Ja sit samal just voi ulkoilla 😊
nouw.com/juliaheikkinen