Ensimmäinen blogihaaste: Ystäväkirja

Friend book!

Heissan ja hyvää torstaita!

Mulle pälkähti juuri päähän, että mun blogissa ei olla nähty vielä minkäänlaisia blogihaasteita. Noh, ajattelin tietenkin samantein, että asialle on tehtävä muutos: toteutettava yksi varmaan tunnetuimmista blogihaasteista, nimittäin YSTÄVÄKIRJA. Olen nähnyt monien bloggaajien blogeissa tätä samaa haastetta esimerkiksi ystävänpäivänä, mutta koska ystävänpäivä on mennyt ajat sitten, niin miksi en nyt voisi toteuttaa kyseistä haastetta. Tänne blogiin on myös eksynyt muutamia uusia lukijoita nyt kevään aikana, joten tää haaste on just hyvä teille uusillekin lukijoille!

Nimeni on...

Julia Josefiina Heikkinen

Jotkut tosin kutsuvat minua...

Jupeksi, Julleksi, Juuliaksi... Tai noh, itseäni välillä vähän naurattaa se, että monet kutsuvat minua kahdella u-kirjaimella, vaikka nimeni sanotaankin yhdellä u:lla. Yksi parhaista kavereistani on myös nimeltään Juulia ja meitä sekotetaankin usein keskenään. Hän on myös sanonut, että häntä sanotaan usein Juliaksi. Tämä on varmaan yleinen ongelma monissa nimissä, haha.

Olen syntynyt...

26.02.2003

Pienenä olin varma, että minusta tulee...

Lääkäri tai kokki. En oikeastaan pienempänä sen kummemmin ajatellut tulevaisuutta, joten noi on ehkä ammatit, joita tiesin. Oon aina myös ollut kiinnostunut muodista, sisustamisesta ja tällä hetkellä haluaisin ehkä eniten olla jossain sellasessa työssä, jossa vois yhdistää muotia/trendejä, sisustamista ja mediaa.

Kolme parasta piirrettä minussa...

Mulle on usein sanottu, että olen pirteä ja positiivinen. Mä oon myös hyvä tekemään ryhmätöitä ja ylipäätänsä otan muut huomioon.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu...

Suorittaa peruskoulu onnistuneesti loppuun ja lähteä luokkaretkelle Lontooseen mun ihanan luokan kanssa. Oon niin innoissani päälle viikon päästä häämöttävästä Lontoon reissusta, jota ollaan odoteltu jo sieltä seiskaluokalta lähtien. En usko sanoneeni tätä, mutta aijon myös NAUTTIA vielä viimeisistä viikoista peruskoulussa, sillä opiskelu tulee varmasti muuttumaan jonkun verran lukion alkaessa. Tuntuu toisaalta jo vähän haikeelta viettää viimeisiä viikkoja luokamme kanssa, sillä meistä on nivoutunut tosi huippu, pieni porukka - sillä meidän luokallahan on ollut ysiluokan aikana vain se 12 henkilöä. Onko siellä muita peruskoulun päättäviä?

Suosikkikaupunkini on...

Praha & Bangkok. En osannut päättää vain yhtä, sillä molemmat kaupungit ovat niin erilaisia kulttuuriltaan ja arkkitehtuuriltaan. Bangkokissa on tullut käytyä kolmisen kertaa ja Prahassa olen käynyt vain kerran, mutta voisin sinnekin lähteä koska tahansa uudestaan!

Suosikkibiisini on...

Itse asiassa mulla ei yleensä ole mitään lempi kappaleita, mutta CNCO, Yandel - Hey Dj on tosi kiva biisi tällä hetkellä. Ja vaikka en osaakaan espanjaa, mun mielestä musiikin rytmi on tosi freesi ja energinen.

Suosikkiravintolani ja ruokani siellä...

Helsingissä sijaitseva Itsudemo sushiravintola. Käytiin kyseisessä ravintolassa viime talvena ja tykästyin heidän laajaan sushibuffettiinsa todella paljon!

Suosikkijuomani on...

Pirkka Punainen Marja -juoma! Yleensä en juo mitään limuja enkä usein mehujakaan, mutta tuo Pirkan vadelmavissy on kyllä yksiä lemppareita, eikä se sisällä lähes ollenkaan sokeria.

Suosikkisarjani tällä hetkellä...

Saatan olla HIEMAN jäljessä tän sarjan kanssa, mutta katsoin juuri Skamin neljännen kauden loppuun ja tykkäsin siitä tosi paljon! En muuten sen ihmeemmin seuraa mitään sarjoja, sillä välillä kyllästyn niihin, enkä katso sarjaa puoleen vuoteen. Seurasin myös Uutta Päivää, mutta sekin sarja sai päätöksen. Jos teillä on siis jotain hyviä sarjaehdotuksia, niin vinkatkaa kommentteihin!

Suosikki kosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on...

NYX:in Highlight & Contour Pro Palette, josta löytyy kaikki mahdolliset sävyt korostuksiin ja varjostuksiin! Lisäksi paletti toimii esimerkiksi luomivärien tekemiseen ja kulmakarvoihin. Paletti on ollut mulla siis ihan arkikäytössä, joten siksi se valikoitui suosikiksini.

Suosikkisovellus puhelimessani on...

varmaankin Zadaa -app, jossa saa niin helposti myytyä itselleen tarpeettomia vaatteita. Teinkin juuri hetki sitten vaatekaappini kevätsiivouksen, joten omalle tililleni ilmestyi taas pari uutta vaatetta myyntiin. ;)


Mitä pakkaat mukaan matkalle?

Pienen repun, puhelimen laturin ja vesipullon. Noi on mulle ehkä niitä tärkeimpiä tavaroita, joita mulla on lähes aina pakko olla mukana. Varsinkin vesipullo on ihan must, sillä mulle tulee verensokerin laskiessa ja nesteen puutteessa päänsärkyä.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe?

Usein tykkään lauleskella itsekseni, jos oon yksin kotona. Teen tätä kyllä välillä myös silloin, kun muitakin on paikalla, hehe!

Viimeisin sisustusostoksesi?

Pieni lasinen yöpöytä (postausta siitä TÄÄLLÄ).

Viimeisin Whatsapp-viesti?

Meidän perheen ryhmään lähetin "Enpäs tiedä", kun äiti kysyi, tarviiko jotain kaupasta. :D

Paras tapa tuhlata 50 euroa?

Vaatteisiin tai kenkiin - joita kyllä on jo ihan tarpeeksi.

Perjantai-illan herkkuja varten ostan kaupasta?

Jäätelöä. En edes muista, milloin varta vasten olisin ostanut itselleni esimerkiksi irtokarkkeja, vaikka kyllä nekin menee!

TAKKI - Forever 21  |  HOUSUT - Zara  |  POOLO - Seppälä  |   KENGÄT - H&M  |  PANTA - H&M  |  KAULAKORU - Gina Tricot 

Ootteko te lukeneet ennen näitä ystäväkirja -haasteita, vai onko tää teille ihan uus juttu? Musta tää oli ainakin tosi kiva toteuttaa ja itsekin pohtia näitä juttuja. Jos teillä on jokin muu haaste, jonka toivoisitte täällä näkevän niin saa vinkata kommentteihin. Hyvää viikonloppua!

xx Julia

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Vau, teillä on kyllä ihan next level -luokkaretki! :O Itse pääsin yläasteella luokkaretkelle Ouluun ja vaikka kohde onkin lähellä, niin sillä porukalla oli hauskaa kokea tuttu kaupunki uudestaan 😃 Skam on ihan huippuhyvä sarja, onneksi sait viimeinkin katottua sen! Kannattaa Areenasta tsekata kans Mitä mietit, Ronja Salmi? -sarja, jos et vielä ole.
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiitos sarjasuosituksesta, voisin tsekatakin tuon! 😛 Ja juu, varmasti hauskaa voisi olla myös lähempänä luokkaretkellä. Jotenkin itsellenikin ehkä tärkeempää tulee olemaan se porukan kanssa yhdessä olo ja kiertely, vaikka onhan Lontoo varmasti upea kaupunki!
nouw.com/juliaheikkinen
Sofia,
Siis wau, miten mahtava luokkaretki teillä on tiedossa! 😊 Lontoo on tosi ihana kaupunki, oon käynyt siellä kerran ja rakastuin siihen täysin ♥ Nauti reissusta! Mä en oo kattonut ollenkaan Skamia, vaikka sitä onkin niin paljon hehkutettu ja monta kertaa suositeltu mulle 😃 Pitäisi kyllä varmaan jossakin vaiheessa sivistää itseään ja tutustua siihen 😃
sofiaidaannneli.blogspot.fi/
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiva kuulla, että sielläkin on hyvät muistot Lontoosta! Suosittelen kyllä Skamia sullekin ehdottomasti ☺️👌🏽 Kiitos sulle Sofia!
nouw.com/juliaheikkinen