Ekan koeviikon jälkeen

Vihdoin koeviikko ja ensimmäinen lukion jakso ollaan saatu pakettiin, olihan jo ekassa jaksossa tehtävää. Oonkin muutamaan kertaan jo Instagramiinkin päivitellyt sitä, että viimeisen parin viikon aikataulu on ollut todella kiireinen koulun suhteen. Jokainen projekti piti palauttaa tietenkin päättöviikolla, joka kasasi aikamoisen kasan tehtävää. Vielä siis tarvitaan pientä organisointia seuraavalle kurssille, mutta onneksi se on nyt ohi! Perjantaina päättöviikon jälkeen olin niiiin huojentunut, että viisi koetta olivat takana ja nyt voi hetkeksi levähtää. Oonkin saanut tietää jo parin kokeen numerot, sentään kaikki eivät menneet niin huonosti. Noh, täähän se olikin vasta alkujysäys, mutta samanlaista luku-urakkaa on varmasti tulossa vielä lisää.

Viikonloppu menikin sitten rentoutuessa ja kynttilöitä polttaen sekä syksyä fiilistellen. Tällä hetkellä puissa on ihana ruska, josta en pääse yli enkä ympäri. Toivonkin, että lehdet ei ihan samantein putoa, kun tää ruska on nyt parhaimmillaan. Tämä aika syksystä onkin sitä ihan mun lempparia, vielä kun voi käyttää villakangastakkia, puissa on lehtiä ja pyörällä pääsee kouluun. Aamut on kuitenkin entistä pimeämpiä ja välillä on vähän vaikea nousta, esimerkiksi nää maanantaiaamut on kaikista pahimpia. Noh, onneks usein aamukahvi ja syksyinen Spotify-lista piristää pimeitä aamuja. Parasta syksyssä on myös kaikki villapaidat, joita nää kelit antaa jo käyttää!

Tässä pienet maanantai moikat pitkästä aikaa! Miten sun syksy on lähtenyt käyntiin? Onko sulla jotain hyviä tipsejä, miten jaksaa pimeitä aamuja?

#fallison #lifestyle #bestofnouw #nouwfinland #fallfashion #sweaterwheater #mondaymood #autumncolours

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

EllaVilhelmiina
EllaVilhelmiina,
Pimeät aamut ovat kyllä todella rankkoja, en tiedä yhtään miten tuun ite selviämään koko talven! Miulla loppui myös koeviikko ja 6 koetta oli kyllä ihan riittävästi 😃 Onneksi tehtäviä oli jaoteltu hyvin ja mie ainakin osasin kerrankin ajoittaa lukemiset ja kaikki tehtävät niin et sain ajoissa tehtyä. Toki muutamaan kokeeseen aloitin lukemisen vasta edellisenä iltana, mutta tärkeintä on, että pääsee vain läpi, haha!
nouw.com/ellavilhelmiina
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Haha, samalla kannalla oon noiden kokeiden kanssa! Kerkesin kans onneks lukemaan, tuntui vain silti, että asiaa vaan niin vitsisti. 🤯 Kiva kuulla sunkin fiiliksiä koeviikosta. <3 Kuusi koetta on aika paljon!
nouw.com/juliaheikkinen
RiikkaPauliina
RiikkaPauliina,
Upaita nää kuvat ja ihana asu!😍 Itselläni ensimmäinen päättöviikko on vielä kesken, mutta se pitää sisällään onneksi vain kolme koetta, eli aika helpolla pääsen... Tsemppiä sulle uuteen jaksoon ja lokakuuhun!
nouw.com/riikkapauliina
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Hei samat sanat sulle Riikka! Tsemppiä päättöviikkoon, hyvin se menee. 😊 Ihanaa syksyä myös ja kiitos <3
nouw.com/juliaheikkinen
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
ihanan tunnelmaisen sävyisiä syksy kuvia <3 Mä oon joskus harkinnut sellaista päivänvalo lamppua kun on ollut niin pimeitä aamuja ettei meinaisi jaksaa nousta sängystä ylös 😃
nouw.com/sofiakeitaanranta
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiitos paljon! <3 Itse asiassa mulla on tommoinen unilamppu, joka alkaa pikkuhiljaa valaisemaan aamulla ennen herätystä. On kyllä kätevä, suosittelen! 😊
nouw.com/juliaheikkinen