DIY KODIKAS PUULAVASOHVA

Mulla on taas inspiraatiota sisustamiseen, sekä tee se itse -juttuihin. Olen viimepäivät selannut ihan hulluna Pinterestiä, sillä löydän sieltä niin paljon inpistä ja motivaatiota sisustamiseen ja muihin juttuihin. Musta tuntuu, että oon aina katsellut niitä sisustuskuvia ja diy-projekteja, mutta niiden ihanien juttujen toteuttaminen on jäänyt kuitenkin vähemmälle.

Aloin penkoa meidän varastoja ja huomasin löytäväni nämä kolme ihanaa puulavaa. Ilokseni sainkin mahdollisuuden käyttää tilaisuuden hyväksi ja toteuttaa niistä jotain. Totesin, että niistä voi oikeasti tehdä vaikka mitä, mielikuvitus rajana!

Halusin siis testata tehdä tällä kertaa sohvan, tai noh, miksi sitä nyt haluaa kutsua: kodikas nurkkaus, johon voi mennä rauhassa vaikka lukemaan tai selaamaan kännykkää tyynyjen ja peittojen sekaan. Ottaa hyvän lehden, juoda kahvit ja vaan nauttia siinä olosta, siitä ettei oikeastaan tarvitse edes tehdä mitään. Onneksi tämän käyttöön suodaan siis vielä hetki aikaa ennen perus kouluarjen alkamista, sekä harrastuksia. Ja mikä tässä on parasta, sain tämän ainakin itse rakennettua jo kotona löydetyistä tavaroista, joten on melko edullinen sekä helppo tehdä.

Puulavasohva

  • 3 puista lavaa
  • pieni patja / istuintyynyjä
  • räsymatto
  • peittoja
  • tyynyjä
  • kynttilöitä / lyhtyjä

Kasaa puulavat päällekkäin. Jos lavat ovat erikokoisia, kokoa ne suuruusjärjestykseen, suurin alle.

Tee sohvasta itsellesi mieluinen!

Kietaise patjan pala räsymaton väliin tai laita patja alimmaiseksi ja matto sen päälle, oman maun mukaan. Suosittelen patjan laittamista maton väliin, sillä matto suojaa hieman patjaa eikä patja pääse liikkumaan niin herkästi lavojen päällä.

Lisää peittoja ja tyynyjä. Kaivoin komerostamme vanhempia sisustustavaroita, jotka mielestäni sopivat hyvin tähän edulliseen projektiin.

Illalla on tunnelmallista kynttilöiden keskellä, joten koristeeksi voi laittaa esimerkiksi muutaman lyhdyn.

Pst! Jos haluat olla extra, laita valoketjuja tuomaan lisää tunnelmaa. Illan hämärässä saa upeita kuvia!

Sanoisin, että tämän voi tehdä minne ikinä haluaa, kuten terassille, parvekkeelle, olohuoneeseen, mökille... Kuitenkin itse mietin, että koska käytössäni olevat lavat olivat jo hiukan aikaansa nähneitä, en viitsinyt tuoda niitä sisälle. Suojainen paikka estää vesisateilta eikä kastele sohvaa syksyn saapuessa, joten itse päädyinkin tekemään omani terassille, jossa on pieni katos suojana.

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sanna / Pancake Palace,
Ihan sikaihana lavasohva! Tosi mukavan näköisen oot siitä saanut <3 Mielelläni itellenikin tuollaisen väsäisin, jos olisi piha tai edes parveke, johon sellaisen saisi 😃
pannariblogi.blogspot.fi
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Voi kiitos Sanna! On siinä kyllä mukava istuskella ja kiva viettää aikaa. Toivottavasti sullakin vielä jossain vaiheessa tulee tähän mahdollisuus! <3
nouw.com/juliaheikkinen
VapaaMieli
VapaaMieli,
Tosi mukavan näköinen tuli! Blogisi vaikuttaa kiinostavalta, ansaitsit ehdottomasti uuden seuraajan 😃 <3
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Kiitos kommentistasi ja ihana kuulla. 😊 Tervetuloa lukijaksi! <3
nouw.com/juliaheikkinen