ARKIMEIKKI LEMPPAREITA

Iik, enää viikko koulun alkuun! Tarviiko muistuttaa?

Mielestäni syksy alkaa aina koulun alusta, itse asiassa nykyään pidän syksystä! Ne ihanat ruskan värit ja lämpimät puserot, ai että! Onko teistä moni syysihmisiä?

En niin nauti niistä aikaisista aamuherätyksistä, mitkä alkavat kouluaamuisin. Vaikka olenkin usein aamulla väsynyt, tykkään kuitenkin meikata kouluun lähes aina, se saa mulle jotenkin freshimmän olon. Mulla on kulkenut pitkään jo vakiotuotteita ja ehkä muutamia uusiakin, joita tykkään käyttää niinä aamuina, kun on esimerkiksi hieman kiire tai haluaa tehdä vain perus meikin. Tulin siis näyttämään teille ne mun lempparit arkimeikkituotteet, jotka tulevat varmasti kovaan käyttöön koulujen alkaessa taas. Näin kesällä olen tykännyt mennä vaan lähes meikittömänä, joka on itse asiassa ollut ihan mukavaa.

Master Prime Hydrating primer - Maybelline New York

Käytän meikissäni lähes aina primeriä. Se on nykyään melko must tuote itselleni, sillä se antaa mattapinnan, jolloin kasvot eivät ala kiiltämään niin nopeasti päivän aikana. Saatan käyttää tätä tuotetta myös pelkälteen, vaikka en laittaisikaan meikkivoidetta! Itse asiassa en ole vielä kerennyt testailemaan muita pohjustusvoiteita, paitsi tätä Maybellinen kosteuttavaa ja lähes samaa, toista ihohuokosia pienentävää primeria. Voi siis ehdottaa myös omia suosikkejanne!

CC Color Correcting Makeup - Natural Code

Tykkään erityisen paljon kuulaista sekä melko luonnollisista meikkipohjista. En siis ole mielestäni mitään full cover tyyppiä meikkipohjani suhteen, haha. Olen tykännyt älyttömästi Natural Coden CC-voiteesta, joka antaa nimenomaan melko kevyen lopputuloksen. Ihossani on epäpuhtauksia, jotka punoittavat. Saan ihonsävyä tasoitettua melko paljon pelkästään jo tällä tuotteella! Kesällä varsinkin koen tämän oleva loistava vaihtoehto paksumpien meikkivoiteiden tilalle, lisäksi tässä on vielä aurinkosuojakerroin.

Moist proof brow colour - Dermosil

Ennen käytin puuterimaisia kulmatuotteita. Olen kuitenkin siirtynyt pomade-tuotteisiin: niillä saa tarkkaa mutta melko luonnollista jälkeä! Pomadeissa on kuitenkin se puoli, että tuotetta voi tulla helposti liikaa, ainakin itselleni kävi näin aluksi. Tykkään tästä Dermosilin kulmaväristä todella paljon, juuri oikean sävyinen omille kulmilleni ja mikä parasta, tuotteen mukana tulee kunnon kulmaharja ja sivellin. Myös edullinen hinta on plussaa!

Mineralize Skinfinish Highlight Soft & Gentle - MAC

Ostin Kicksistä testiin Macin korostustuotteeen ja tykästyin siihen todella paljon! Väri sulautuu ihonsävyyni vielä ainakin kesäaikaan ja tuotteesta saa kauniin kiillon kasvoille. Mielestäni kiiltoa ei ole liikaa sopivassa suhteessa laittaessa, mutta sitä saa kyllä jos haluaa joten käy juhlameikkiinkin oikein hyvin. Tykkään laittaa tuotetta Real Techniques - Fun Brush -siveltimellä!

Volume Stylist 18h Curl & Hold mascara - Essence

Ihan lemppari ripsivärini! Mielestäni tärkein osa meikissäni ovat kulmat ja ripset. Vaikka itse omaankin melko pitkät ripset, tykkään laittaa niihin kuitenkin väriä. Tykkään tämän Essencen ripsivärin tuomasta tuuheuttavasta ja erottelevasta ominaisuudesta. Lisäksi tuote kestää hyvin esimerkiksi vesisateessa, eikä lähde heti valumaan tai varisemaan. Olen kylläkin ostanut tätä jo monta purkkia, joten ajattelin ehkä seuraavaksi testailla jotain uutta, vaikka yksi lempi tuotteistani onkin!

Butt Naked Palet - Nyx Professional Makeup

Haluan mainita vielä loppuun yhdestä suosikki paletistani, joka on ollut kovassa käytössä kesän aikana. Kyseinen tuote lähti mukaan itse asiassa Tukholmasta jo jonkin aikaa sitten, mutta olen nähnyt näitä myytävän myös Suomessa. Mielestäni paletin yksi parhaista asioista on sen monipuolinen valikoima: luomivärejä, poskipunia, aurinkopuuteri, highlight. Ja iso peili! Paletin värisävyt ovat melko neutraaleja, joten niitä itse ainakin käytän tavallisessakin arkimeikissäni. Luomivärien pigmentti ei ole niin häikäisevä, mutta pohjatuotteet ovat hyviä! Helppo ottaa matkalle mukaan, olenkin päässyt meikkailemaan tällä esimerkiksi autossa.

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit