5 x Elokuun maalit

Kaksi samantyylistä postausta tällä viikolla, why not? Koulunalku ja kesän vaihtuminen syksyyn on usein aika kiireistä aikaa itse kullekin ja paljon uusia juttuja tapahtuu. Aina on myös hyvä olla jotain pieniä tai suurempia tavoitteita, mitä kohti pyrkii menemään, eikö? Tässä siis mun muutama tämän kuun tavoite ja muistilista, jotka pyrin touteuttamaan mahdollisimman hyvin elokuun aikana!

Elokuun maalit:


- Ostolakko - Nyt kesällä on tullut osteltua taas aika paljon vaatteita sun muuta. Varsinkin vaatteita mulla on tällä hetkellä tosi paljon, enkä oikeestaan tarvitsisi niitä yhtään enempää. Vaikka onhan ne nyt älyttömän ihania! Siksi ajattelin pitää nyt syksyllä ainakin pientä ostolakkoa vaatteiden suhteen, katsotaan kuinka pitkälle tämä jatkuu. Varsinkin nyt alennusmyynneistä tulee osteltua muuten kaikkea ylimääräistä, mitä oikeasti ei välttämättä tarvitsisi, joten pieni irtaantuminen tästä voi tehdä ihan hyvää, samoin kukkaro ja vaatekaappi kiittää!

- Säästä rahaa - Tämä kohta pätee myös edelliseen, tavoitteena olisi nyt säästää enemmän kaikista turhista kuluista. Oon miettinyt itselleni nyt syksyksi ja tulevaksi talveksi "budjettia", jonka avulla yritän elää. Mua on alkanut enemmän kiinnostaa itsensä hallitseminen ja kulutukseen liittyvä pohdiskelu, joten ehkä siksi tämä on nyt mulla päälimmäisenä mielessä!

- Vähennä herkuttelua - Musta tuntuu, että tämän kohdan aika moni voisi löytää omalta tavoitelistaltaan näin kesän jälkeen. Tavoitteena olisi siis vähentää ylimääräistä herkuttelua kesän mässäilyn jälkeen ja palata normaalimpaan arkeen ja ruokailuihin.

- Unirytmi kuntoon! - Voi kuulkaas, nyt kun koulut ovat alkaneet, ainakin oma unirytmini on pienesti sekaisin, enkä varmaan oo ainut. Kesäloma teki sen, että nukkumaan käytiin aina puolilta öin ja herättiin vasta joskus yhdeksän aikaan, ok, ei niin paha ja pahemmin asia vois ollakin. Mutta kuitenkin oon ollut aina tosi tarkka mun unesta ja siitä, että tulee nukuttua tarpeeksi, joten tämä on itselleni tärkeä kohta. Oon myös huomannut, että liika nukkuminen saatika liian vähän nukkuminen teettää mulle päänsärkyä. Onko teillä sama?

- Vie vaatteita kirpputorille - Oikeastaan tämä on ollut jo mun koko kesän tavoite, mutta koska meidän lähellä ei ole mitään hyviä kirpputoreja, niin asia on vähän jäänyt. Meillä on ollut kotona jo pidemmän aikaa paljon käyttämättä jäänyttä tavaraa, mitä pitäis saada eteenpäin, joten toivon tämä kohdan myös toteutuvan pian!

Onko sulla jotain maaleja tälle kuulle? :)

#bestofnouw #nouwfinland #nouwinspiration #elokuuntavoitteet #nouwsummer #inspiration

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit