12x tänä juhannuksena

... vietin yöttömän yön kaverini mökillä. Mun mielestä mökkeily kuuluu juhannukseen ja olin niin innoissani, että tänäkin vuonna siihen oli mahdollisuus. Musta on oikeesti tullut kunnon mökkihöperö, varsinkin nyt kesällä mökeillä on vain parasta viettää aikaa uiden ja luonnon helmassa ollen. Vietitkö sä juhannuksen maalla vai kaupungissa?

... unohdin hammasharjani kotiin. Ja tietenkin se sattui jäämään kotiin juuri tänä viikonloppuna, kun perinteisesti juhannuksena tulee ahmittua kaikenlaista.

... heitettiin tikkaa kaveriporukalla.

... leivoin mangojuustokakun, josta unohdin sokerin. Noh, onneksi kakkua pystyi kuitenkin syömään ja ihan jees se olikin.

... järjestettiin yöpiknik saunamökkissä, jossa grillattiin vaahtokarkkeja, juteltiin hyvässä seurassa sekä ihailtiin kesäyötä.

... yritettiin grillata myös halloumburgereita, mutta minun ja kavereideni älykkyys ei riittänyt saamaan grilliä toimintakuntoon. :D

... tehtiin juhannussoittolista, johon jokainen sai lisätä omia suosikkibiisejään.

... emme käyneet saunassa, vaikka saunominen onkin mielestäni p a r a s t a . Olin lähes ainut tässä kaveriporukassa, joka olisi halunnut käynyt saunassa, joten kahden tunnin vaiva sen lämmitykseen olisi ollut mielestäni liikaa.

... uitiin ihanassa auringonlaskussa. Tuo kesäilta oli niin kaunis ja rauhallinen. Vesikin oli super lämmintä!

... kokeilin ekaa kertaa vesitrampoliinia, joka löytyi kaverini mökiltä.

... ostettiin juomat. joita kukaan meistä ei ennen ollut maistanut. Huomattiin kaupassa tehdessä juhannusruokaostoksia nämä kolme erikoista virvoitusjuomaa, joten olihan meidän pakko päästä maistamaan myös näitä. Ja mauista päätellen, mikään juomista ei osoittaunut erityisen hyviksi, haha.

... pelailtiin lautapelejä ja korttia. Onko muuta parempaa?

Kaiken kaikkiaan mun juhannus oli rento ja mukava. Kesä saa mut tällä hetkellä niin hyvälle tuulelle ja tuo juhannusviikon loma töistäkin oli super jees! Oli ihana viettää juhannusta yhdessä ystävien kanssa hyvästä ruuasta ja kesästä nautiskellen.

Miten sun juhannus meni? Uitko paljon ja grillasitko vaahtokarkkeja?

xx julia

Tykkää-merkinnät

Kommentit