Hejsvejs!

Sådär nu har man smällt i sig en pizza med banan och en massa gott på,,mums!

Det har varit en väldigt seg dag idag i skolan då vi på morgonen var på himmelstalundsgymnasiet och kollade på hur dom odlade grönsaker och hur dom förvarade allt. Sen efter det så gick jag och Tessan tillbaks till skolan och till skolans resturang där vi elever får laga mat till gäster och till skolans elever.

Kom på att jag glömde skriva att jag gick på De geergymnasiet här i Norrköping med inrikting Resturang och Livsmedel. Jag känner själv att det är en perfekt linje för mig på grund av att jag gillar att laga mat och jag känner att jag vill jobba som krögare eller nått sånt när jag blir äldre. Men nu så ska jag ta och köra Cs och bara chilla. Om det är någon som vill köra så heter jag Svenskjäveln.

Säljer också en AWP Corticera så det är bara och skriva här om det är någon som är sugen på att köpa!

Ha det gött folket!

Likes

Comments

Halloj alla!

Denna vecka har varit helt magisk, allt började på Norrköpings central då jag och min bror väntade på tåget till Katrineholm för att byta där och sedan åka vidare till Göteborg. Vi åkte från Norrköping 06:32 och kom fram vid Katrineholm vid 06:55 ungefär, sen var det bara o vänta på tåget emot Göteborg som avgick från Katrineholm vid 07:10.

09:30 Kom vi fram till Göteborg, vi gick av tåget och gick vidare in mot Nils Ericsson terminalen för att vänta på den personen som skulle hämta oss, men halväggs in till Nils E så ser vi en gubbe med en skylt som det står "Ågrenska" på.

Sen gick vi till hans bil och lade in våra resväskor och väntade på dom andra som skulle följa med till Ågrenska, efter ungefär en kvart så hade alla kommit och vi var påväg till almundön där ågrenska är.

Ågrenska är en stiftelse där familjer/syskon får träffa andra familjer/syskon som har någon i familjen som har en Sällsynt sjukdom.

Mer om det kommer i nästa inlägg som blir imorgon.

Hejsvejs!


Likes

Comments