Som ni märkt har jag tagit en bloggpaus, är tillbaka när jag är tillbaka helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Riktigt go låt och älskar hans röst! 


Likes

Comments

Godmorgon! Jag har precis hoppat ur duschen och ska nu börja göra mig iordning för att åka till kusinvitamin i Högsby! Tar tåget vid 1 och så sover jag där inatt. Kommer att bli en kanon kväll ;)

Likes

Comments

La upp ett tips på en ansiktsmask för ett litet tag sedan och det verkade vara ganska så uppskattat så bjussar på ett till!

Likes

Comments

Nu på lovet har uppdateringen inte varit den bästa, men jag har knappt varit hemma och eftersom jag inte har internet överallt i mobilen så har jag inte kunnat uppdatera helt enkelt. Har iallafall haft en bra lov! dagen har jag spenderat halvt i Bockara hos Fred och resten i soffan här hemma. Har verkligen inte gjort någonting alls, men det är skönt det med ibland wink

Likes

Comments

Varit i ohamn hela dagen, vi åkte in vid 10 och har gjort flaggor och donat i ishallen med Simon, Erik, Markus, Mathias och Andreas. Runt 4 var jag även på förhör och det gick bra. Sen var det hockey och IKO vann, lycka! Tog bussen till Bockara efter och nu sitter jag hos Fred med Julia. Mys! Bjuder på några bilder från dagen.


Likes

Comments

Då var det bara upp och hoppa för att åka in mot ohamn vid 10..

Likes

Comments

Har varit i kalmar hela dagen med Julia, shoppat massor och även lyckats bli av med mitt kort.. så måste beställa ett nytt, igen! åhh, trött jag blir. Bilder på det jag köpt kommer senare i veckan. Sitter iallafall hos Julia i Fliseryd nu och ska spendera kvällen och natten här. Imorgon åker vi in till Oskarshamn för förhör kl. 4 och sedan hockey efter. Sen drar vi vidare till Bockara och spenderar kvällen och natten där, blir nice! så kanske inte kommer kunna uppdatera så mycket. Men vi hörs, puss wink

Likes

Comments

Åkte aldrig till Michellé men blir nog imorgon istället. Satte mig på bussen mot fliseryd halv 8 och så gick jag till Mathias med Julia där Andreas även var. Kollade när de spelade NHL, kollade skräckfilm och sen gick vi ut, åkte linbana och grejer haha, så sjukt kul. Haft en jättebra kväll iallafall och det avslutar jag med mackor och vatten, ska snart gå upp och lägga mig tror jag. Godnatt readers!

Likes

Comments

Denhär måndagen är relativt seg. Drog och käkade pizza med Linus och Nico förut sen gick vi hem till Linus och kollade film. Slocknade även där ett tag, haha! kom hem för en halvtimme sedan och nu ringde jag precis Michellé så blir antagligen att åka till henne ikväll. Blir kanon! 

Likes

Comments