Hej hörni! Hur är det med er med mig är det bra iallafall.

Har ni hört om vad som hände när en flicka var ute och red i skogen själv?

Det som hände var iallafall att en flicka i 15-årsåldern var ute och red på Lugnet i Falun (ligger ca 6,6 mil från Burens där jag rider) hon blev iallafall jagad av två styckena clowner (fyfan tänk er in i den situationen)

Så var uppmärksamma om hur ni har det runt omkring er när ni rider. Det här hände på fredagen den 14 oktober strax före 20.00, när det dessutom är mörkt ute.

Idag så ska jag iallafall först gå i skolan sedan ska jag rida med min kompis Jaana.

Här är länken till det jag pratat om:  http://www.dt.se/blaljus/brott/ryttare-blev-jagad-av-clowner-i-falun

Ha en bra dag, puss puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Och hoppas alla mår toppen bra det gör jag iallafall, jag heter Julia och kommer skriva om mitt liv inom hästsporten och även kanske lite annat det beror helt på vad ni tycker.

Men som jag sa iallafall så rider jag, Ridning är det bästa tycker jag bär får jätte gärna skriva om ni också rider eller om ni tycker om hästar.

Jag rider i vanliga fall på en ridskola som heter Burens Islandshästar den är super bra och ligger ca 4,7 km utanför Ludvika i Dalarna (i ludvika går jag i skola, men bor inte där)

Men just nu så har Sofia och Issa (Ridlärarna) inte igång ridskolan (varför säger jag inte men aja) Sofia Bengtson som jag rider för är jätte snäll, trevig, alltid glad, ger en energi och är super inom ridsporten.

Issa (Isabelle Hjelte) känner jag inte så bra hon har iallafall en ridgrupp på Onsdagar. Mina två kompisar Jaana och Carro rider för henne vet jag och dem säger att hon är bra, snäll och trevlig, även jag som inte rider för henne har också fått den uppfattningen om att hon är bra. Men snäll och trevlig vet jag ju redan att hon är eftersom jag träffat henne ett antal gånger.

Men nu när ridskolan inte är igång så hyr Sofia ut några utav hennes hästar så man får rida själv vart, när och hur man vill, så jag hyr just nu min favorit häst Stjarni från väderbacken som är en snäll, stark, lagom pigg/trött islandshäst. 

Obs! Bilderna här nedanför är en på mig och Stjarni och en på bara Stjarni, visst är han fin?! Håller typ på att dö varje gång han tittar på mig. Älskar han så jävla mycket rent utsagt. 

Likes

Comments