Heej finisar!! Nu har vi precis checkat in på hotellet i Nevada. Inget speciellt men helt okej ändå. Imorgon ska vi kolla på hockey match och shoppa. Har shoppat sååå mycket, har det så bra här!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej!!! Nu är vi äntligen iväg, just nu sitter vi på Londons flygplats för att vänta på nästa flyg som ska ta oss direkt till LA. Tror jag kommer dö av tristes under dessa resterande 11h på flyget. Blev denna goda sallad till lunch!!

Likes

Comments

Heej!! ​Har alltså klippt av mitt hår igen, trots min plan med att spara ut det till balen... Blev helt spontant för jag var så himla trött på mellan långt hår och trivs helt ärligt så mycket bättre i det här. Det som gjorde det hela ännu mer galet var att det var Kajsa som klippte det. Jag var för snål för att gå till en frisör. hehe. Nej men hon var faktiskt skit duktigt, sjukt nöjd!! Imorgon blir det en heldag av jobb och plugg inför USA resan. bara fyra dagar kvar nu!!!

Likes

Comments

Heej!! just nu sitter jag på Waynes med Kajsa och ska försöka få lite plugg gjort. Tyvärr följer hon inte med mig hem idag, för att om bara några timmar börjar mitt första arbetspass på Mc donalds. Vilket både känns roligt och jobbigt, då jag blir utan sovsällis.. Hoppas iallafall passet går bra, så jag får fortsätta jobba där. Because i need the money!!

Likes

Comments

Heej finisar!! Hittills har denna vecka(Dessa två dagar) varit oväntat bra. Igår var jag på en intervju hos en familj som jag ska sitta barnvakt för/Jag jobbar ju som barnvakt/ och det kändes så bra. De var jätte trevliga. Sen idag fick jag nyss ett samtal från Mc donald's här i Enköping, som jag tidigare varit på intervju hos. Dem ville att jag skulle komma in och jobba redan imorgon. Så det ska bli kul.

Dock slutade denna dag ganska dåligt, för jag blev tvungen att gå hem från näst sista lektionen för jag inte mådde nå bra. Och har tusentals uppgifter som jag måste sätta igång med.

Likes

Comments

Hur mycket saknar jag inte värmen? är så trött på Sverige vill tillbaka till Rhodos nu, nu, nu och denna gång inte ha halsfluss 97% av resan. Som tur åker jag och några från klassen till USA om en och en halv vecka. Så lite värme får jag iallafall. Sjukt taggad. Ska bli så skönt att komma bort från kalla Sverige ett tag. Även fast det bara är en vecka.

Likes

Comments

Så då var det äntligen fredag igen, planen för helgen är att stanna hemma i min säng och kurera mig inför kommande veckan. Mitt immunförsvar har helt gett upp på mig, blir aldrig frisk så febern börjar sippra in återigen. Tog iallafall mig igenom en skoldag och eftermiddagen spenderades med mina fina vänner framför American horror story. Vilket är mitt nya obsession. Så bra serie!

Likes

Comments