STEP.1 LÄNK / Step 2 LÄNK

Mina nya favoriter för att rengöra mitt ansikte. Dom känns såå lyxiga, dels för att dom doftar väldigt rent men också för att dom löddrar "fint" vilket ger en liten spa-känsla tycker jag. Step.1 använder jag för att ta bort mitt smink med. Step.2 använder jag för att rengöra efter jag tagit bort sminket, samt att jag använder den även på morgonen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Brrr vad kallt det är ute, men väldigt friskt. Längtar till valpis blir äldre så vi kan gå långa promenader. Men istället klev jag ut på gräsmattan i pyamas, kissade henne, gick in och satte på kaffekokaren. Tvättade ansiktet och nu har vi parkerat i soffan. Hon har somnat och jag kollar på youtube och äter müsli.

Likes

Comments

Vi kan vara idioter, hata varandra. Vi kan vara fula, lömska och falska. Ja vi kan gå i kras flera hundra gånger om, det blir ändå detsamma.
Tänker inte spela iskall, du är det bästa som har hänt mig.

Likes

Comments

Jag har stirrat på en tom skärm ett tag nu. Skrivit ett ord, suddat ut, skrivit om och suddat igen. Tänk, försökt slutat tänka, rökt några cigg och skrivit ett par ord och suddat igen.

Jag vill bara säga Hej, jag lever. Jag står här. Jag mot hela världen. Jag överlever. Hänger i min ensamhet i en ny lägenhet, med en ny väska på hallgolvet haha. Jag borde nog köpa en katt så jag inte är så ensam, bli en riktig catlady.

Likes

Comments

Detta kommer bli min inflyttningspresent till mig själv. En Louis Vuitton Neverfull. Jag känner att jag får unna mig denna. Jag behöver en stor väska där jag får plats med allting i, och en neverfull är både snygg, klassisk och rymlig. LOVE IT

Likes

Comments

Jag letar för fullt efter möbler till lägis. Så mysigt att strosa runt i inredningsbutiker och drömma sig bort. Från början hade jag tänkt att jag skulle köpa exakt allt jag ville ha på en gång, men nu har jag insett att jag får flytta in lite med tiden...

Dock har jag bestämt att jag ska ha den här sängen, ev med en ljusare sänggavel. Visst är den fin?


Matbordet är också bestämt, exakt det jag ville ha - enkelt och vitt. Ett stort plus är ju priset också haha


Egentligen vill jag ha ett äkta marmor-bord... Men kommer eventuellt börja med detta fejk-marmor tills jag bestämt mig helt. Onödigt att slänga massa tusenlappar i sjön.

Just allt detta är från Chilli, dom har väldigt mycket fint faktist. Inte sponsrat, i wish ;) Jag har tänkt mig att lägenheten ska gå i gulddetaljer, har ni något inredningtips? PUSS

Likes

Comments

Huvudet går på högvarv, kroppen likaså. Jag ÄLSKAR det. Känner mig så nöjd, jag är inte överlycklig men jag är så nöjd och tacksam. Det är viktigt, att stanna upp och peppa sig själv - att våga vara nöjd och stolt över sig själv. Gör det ni också, stanna upp en gång varje dag och skriv ner minst 2 bra saker om er själva =D Så viktigt att boosta sig själv.

GODNATT

Likes

Comments