Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På bilden är första settet jag någonsin har gjort. Är ändå helt nöjd över resultatet för att vara första gången!

Likes

Comments

​TISDAG: ​Planerna för idag är inte så mycket. Ska förbi skövde för att fixa mina fransar och lämna in min dator. Efter detta så ska jag bara hem och mysa. 

​ONSDAG: ​ Jobb 09.00 - 18.00. Efter jobbet så ska jag fira allahjärtansdag med Elin.

​TORSDAG: ​Ska skriva klart grejer till UF som ska vara inne innan den 22 februari. 

​FREDAG: ​Har inga planer.

​LÖRDAG: ​Jobb 10.00 - 14.00

​SÖNDAG: ​Bara ta det lugnt. 

Likes

Comments

Nu får man erkänna att man sitter här och fangirlar lite. Nu är det bokat och klart. 2 MAJ så står jag i Stockholm på just hans konsert. G-eazys spelning i Sverige. Finns verkligen ingen lyckligare än mig just nu. Har suttit hela helgen och verkligen fangirlat totalt.

Men tillbaka till verkligheten just nu. Har ingen aning om hur denna dagen kommer se ut. Men en sak vet jag och det är att jag kommer få mitt efterlängtade paket idag.

Vad tror ni att det är?

Likes

Comments

Att vakna upp i soffan kl 2 en lördag finns det ens något bättre?
Blev ganska sent igår när Nathalie och Pernilla hämta upp mig från bion i skara och bara "vi ska ut nu på krogen så skynda dig". Haha och så blev det.

Min fina vän Felicia bjöd ju med mig på premiären av nya fifty shades freed filmen och asså, helt klart BÄSTA filmen och har jag ens så fina vänner som gör så för mig?

Men för att inte snöra in på annat och jag måste hinna städa så får vi höras mer senare!

Likes

Comments

Nu sitter man här, söndag morgon tänkte jag skriva.. Med bakfylla från helvetet och tänker "aldrig mer" sen är man på det igen nästa helg haha.

Jag har iallafall haft en as grym helg. Väldigt spontan och med grymt folk. Tack till er alla!

Idag tänkte jag redigera lite på videon som ska komma upp i veckan och sen blir det att åka till Lidköping och sova där inatt.

Men nu ska jag försöka vakna till liv lite innan det är dax att fixa på videon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Att gå upp klockan 06.00 på morgonen är verkligen inte min grej men just imorses så var det tydligen min grej. När klockan ringde kl 06.00 så blev jag nästintill klarvaken. Verkligen så skönt!

Idag så är det heldag i skolan, slutar 20 över 3. Har en del saker jag måste fixa efter skolan idag, typ som, klippa Chanels klor, skriva över mig i skara, redigera videon jag och Elin spela in igår och städa hemma. Ja ni läste rätt, jag ska städa hemma IGEN... jag vet faktiskt inte vad jag gör att det ser ut som ett bombnedslag även ifall jag har storstädat dagen innan. Det är jobbigt att bo själv haha.

Glöm inte att du är underbar precis så som du är❤️

Likes

Comments

Har ni tänkt på det någon gång om ni åkt vägen mellan Lidköping o skara hur tråkig och lång den vägen är? Haha sitter just nu i bilen på väg till Lidköping för att göra några ärenden. Så detta är vad jag tänker på när jag åker här nu.

Senare idag ska det bara städas hemma, plugga lite och sen får jag främmat kl 5. Hur kul?

Sen får vi se vad som händer mer.

Likes

Comments