RECAP: VAD F*N HAR JAG GJORT?

Jag räknade nu månaderna sen jag sist skrev och det är ju hela 6 månader senare. Och jag har suttit och klurat nu på vad f*n har jag gjort under dessa 6 månader så vi kör en snabb liten recap så ni kommer att kunna hänga med i framtiden!


RECAP

Jag kan ju säga såhär under april och maj månad så har jag BARA en massa bilder på när jag ligger och solar på balkongen eller en miljon bilder på mig själv i spegeln. Men Juni månad så kom den riktiga sommaren till Malmö och midsommarfirandet var igång och jag firade inte bara en midsommar utan två stycken varav en var med mitt underbara gäng på jobbet och det andra var ett blandat gäng härliga människor hemma hos Tove i Höllviken. Ett sån där klassisk svensk midsommar som man älskar!

Under slutet på Juli månad så fick jag min efterlängtade semester som varade i 4 veckor. Det första jag gjorde var att packa resväskan för en vecka hemma i mitt älskade Norrland. Väl hemma i Norrland så träffa jag alla mina efterlängtade vänner och familj.

Under helgen så vankades "Piteå Dansar och Ler" där jag och några vänner hade hyrt stuga vid havsbadet. Hade en av sommarens bästa helger!

Väl hemma i mitt älskade Malmö så packade jag ner det sista av min gamla lägenhet för att flytta in i min lilla pärla som jag bor i nu. Visst den förra var ett nybygge men jag älskar den jag bor i nu för jag bor mitt i stan och vet ni det bästa? Den är BARA min. I Augusti månad kom även mina föräldrar ner för första gången och fick uppleva Malmö. Det kändes riktigt jobbigt när dom åkte härifrån just för att jag är så van vid att "lämna dom" men nu var det dom som lämna mig.

Men Augusti månad bjöd på mycket party.

Efter augusti så kommer ju September och det är inte vilken vanlig månad som helst utan det är "min månad" så det var dags att fylla år. 24 hela år vart jag och ser inte en dag ut äldre än 18, helt underbart.

Nä men åldersnojan jag fick precis innan jag fyllde år var brutal men nu har den börja avta lite. Summan av kardemumman så hittade jag mig själv, flyttade, utvecklade ett intresse för mode och kläder och skaffade mig helt underbara nya vänner. Jag vet inte vad mer jag ska skriva så här får ni några bilder på ingen mindre än mig!

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Men så himla härliga bilder! nouw.com/sabinakj
juliagronwall
juliagronwall,
Tack så mycket! nouw.com/juliagronwall
andrealinde
andrealinde,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229