Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ser inte detta helt underbart ut? jag kan bara säga att dessa ute ritter är har varit så roliga och underbara att det inte finns. Vädret har vart på topp, hästarna har vart på topp och sällskapet på topp, helt fantastiskt har det varit. Nu ser jag bara fram emot varenda dag på sommarlovet och är redan super exalterad eftersom jag redan går på lov imorgon. Ska bli så skönt att bara få komma bort ifrån skolan ett tag och njuta av allt det roliga som kommer hända under lovet. Ska bland annat till Rhodos och på ett ridläger vilket kommer bli fruktansvärt kul, vad ser ni fram emot? kram

Likes

Comments


Måndagar är bäst, iallafall i skolan då vi bara har hemkunskap och bild! Slutar även vid halv 3 vilket är helt okej! Sitter iallafall vid datorn just nu och tänkte bara göra en liten uppdatering här på bloggen. Förra veckan hade vi iallafall två grymma dagar med sommarvärme, kan tänka mig att det var upp emot 25 grader. Får verkligen hoppas att vädret kommer tillbaka snart eftersom det just nu bara är gått och regnigt, men men. Har iallafall en rolig sak att se fram emot då vi ska hämta upp en häst på söndag som jag och min syster ska vara fodervärd på i ett helt år! Längtar super mycket, har ni något roligt att se fram emot? kram

Likes

Comments


Åh, ser inte detta underbart ut? Äntligen blir det av med en resa runt mitten av juni. Ska bli otroligt skönt att få komma bort till lite varmare grader och bli brun då vi inte har rest på ett tag. Eller ja, det kanske var 1-2 år sedan men ändå, hotellet ser ju bara så fräscht och fint ut. Iallafall ligger hotellet i rhodos och ska bli så kul att åka dit eftersom vi aldrig har varit där förut. Kommer nog komma upp en del bilder därifrån så då är det bara att hålla utkik då, kram på er!

Likes

Comments

http://www.chiquelle.se/klader-online/trojor-stickat/side-slit-turtleneck-knit

http://www.chiquelle.se/klader-online/toppar/lace-up-crush-ribbed-knit-white

Här har ni 2 snygga toppar som passar perfekt till våren och kanske sommaren till och med. Tycker verkligen chiquelle har så fina kläder och är själv sugen på att klicka hem någon utav dessa! Topparna är länkade här ovanför och ligger i ordning, kram!


Likes

Comments


London imorgon! Ska bli otroligt skönt och kul att åka bort några dagar till london, som jag har längtat. Har suttit det senaste dagarna i soffan och skrivit upp allt jag vill ha, samt mysiga butiker och restauranger. Har varit där en gång förut och det var värkligen hur mysigt som hälst. Vi hade inget regn alls under tiden vi var där och vi värkar inte få det denna gången häller. Kommer förhoppningsvis upp lite bilder ifrån london denna veckan, så håll utkik.

Likes

Comments


Äntligen fredag och helg! Haft en rätt lugn dag i skolan vilket har vart så skönt eftersom vi har haft några inlämningar och ett prov denna veckan. Så ska bli riktig skönt med helg och kul eftersom jag och min syster ska provrida hästar i morgon som vi ska bli medryttare på. Hoppas bara på ett bra väder eftersom det har blåst och regnat hela dagen. Hatar dessa dagar då vädret suger i Sverige, vill bara åka direkt till värmen. Kollade igenom lite bilder precis på datorn och hittade dessa ifrån Spanien i somras. Var i Alicante och det var verkligen super fint, god mat och bra shopping, verkligen ett bra resmål!

Likes

Comments