Header

Hej, nu när de är första veckan i skolan så går vi inge länge för schemat är inte klart och lärarna vill träffa dom nya eleverna. Så dag var vi till Högbo och grillade hamburgare och spelade fotboll, inte för att jag spelade men dom andra gjorde. Slutade vid 12 kanske och har sen dess inte gjort så mycket, mamma å jag gjorde lite ärenden innan vi åkte hem. Var och skrev in mig på körskolan, fyller i januari så var dit och pratade lite med dom och ska planera in nån körlektion så jag får veta vad jag ska träna mer på.
Bilen ska lastas och packas idag oxå så när pappsen kommer hem fixar vi de, annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Får se senare hur de blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejsan, det har varit lite dött här ett tag. Men åkte till åland i torsdags och hade knappt något internet där, men det var iaf super mysigt! Vi åkte runt och kollade på ön, shoppade, va till nån chips fabrik typ osv. Och anledningen till att vi åkte dit var ju för att jag skulle tävla, och det gick överförväntan. Jag lyckades vinna! Har fortfarande inte riktigt släppt de än haha. Det var min 4.e tävlingen efter rullen så att det har gått så här bra efteråt är ju inget jag hade räknat med, jag trodde att jag skulle fega ur redan första tävlingen. HÄR kan ni läsa de som skrevs i tidningen. 

Sen jag kom hem från åland har jag träffat lite vänner eftersom att jag börjar i skolan redan imorgon, vet inte riktigt vad jag tycker. Lite skönt ska de väll bli att få tillbaka rutinerna men det är ju så skönt att ha sommarlov! 

Har även varit med hunden till veterinären både igår och idag, men han mår bra så de är skönt. Och idag har vi även varit in och handlat lite kläder och de blev inte alls så mycket för mig, kände mig stressad och då blir allt förstört och jag tappar humöret osv haha. Så de slutar med att jag beställer hem lite kläder ist. 

Likes

Comments

Hej, imorgon åker vi till Åland så idag har jag målat och klistrat lite dekaler på bilen. Allt är lastat och klart så imorgon rullar vi iväg klockan 7 till färjan, ska bli så mysigt att åka till Åland. Har aldrig varit där förr, sen ska jag ju tävla å och de är ju alltid ett plus i kanten.

Likes

Comments

Håga slutade med en 4 plats i A-finalen.
Tävlingen började så bra, jag hade dom däcken jag ville ha, jag gjorde kanon starter i varje heat, jag lyckades till och med vara först in i A. Aldrig varit de innan, så de var riktigt kul. Publiken spekulerade innan finalen om vem som skulle ta hem den och de var mitt namn och en till som dom sa att de stod mellan. Jag trodde att de att min tur att ta hem segern men när jag bara hinner få i andra växeln innan man får en smäll över hjulen så dom låser sig och jag glider rätt in i sandvallen så blir man så himla besviken.. Att stå på innerplanen och kolla när två bilar åker runt i finalen där man hoppades om att få köra om segern. Men men, de blev lika för dom andra som var lite av favoriterna den tävlingen. Men eftersom bilen gick sönder så fick den ju följa med hem, och tur är väll de för revansch vill vi ha. Nu i helgen är de nya tag och nytt försök att ta hem segern.

Likes

Comments

Idag började dagen men en solklar heatseger och lika blev de i andra heatet. Ut i tredje med en bil som gick klockrent i andra men redan på första varvet började den att blöddra och slå igen. Lyckades hålla min andra plats, bilen är hel å ren igen. Va en tändkabel som hade hoppat av så imorgon är de bara att köra igen, ligger nu på delad ledning i tabellen.

Likes

Comments

Idag var min första lediga dag, och jag har knappt gjort något alls. Bara tagit de lugnt och kollat serie typ, de har varit ganska dåligt väder oxå. Vilket drar ner humöret och då är de inte lika kul att göra saker, men va till Sandviken och handlade lite mat med pappa iaf så längst huset lite iaf. Hoppas på finare väder imorgon så man kan hitta på något och njuta av de sista dagarna på lovet.

Likes

Comments

En perfekt ledig dag! Åkte hem till Alexandra halv 12 och så käkade vi våffellunch, dock så svimmade jag 2 gånger innan jag fick i mig någon mat. De har inte hänt mig sedan jag gick i 6:e klass så blev orolig och visste inte vad jag skulle göra. De svartnade för ögonen och jag föll ihop först ute vid poolen och sedan i deras hall.. Efter att ha legat ner på golvet och försökt fått tillbaka synen eller vad man ska säga så va de bra igen. Vi har sedan bara ätit mer pratat massor och solat å badat! Hur mysigt som helst, vi avslutade med att kolla på film och sen åkte jag hem för ska jobba imorgon och skulle göra matlåda men orkar inte haha. Så tänkte kolla på serie och sova lite, får köpa nå mat på vägen till jobbet ist.

Likes

Comments

Hel, idag har jag gjort absolut inget alls på jobbet. Jag har suttit på min stol i mitt lilla hörn hela dagen och kollat på mobilen.. Så himla tråkigt att jobba på ett utomhusbad när de är dåligt väder! Men men imorgon är jag ledig!! Första dagen sen jag kom hem från Gotland, så jag hoppas på fint väder då jag och Alex nog ska hitta på något. Senare på kvällen ska kanske jag och några andra kompisar ska på bio, lite oklara planer nu men de löser sig. Idag har jag bara tagit de lugnt efter jobbet, kollat serie pratat med familjen osv. Är fortfarande förkyld efter Gotlands resan så är lite hängig. Men men man ska njuta av lediga dagar!

Likes

Comments

Hej, tänkte skriva hur de gick i veckan. Tävlingen började i tisdags, då jag vart 2,2,1 och låg 3:a i tabellen. Torsdagen vart jag 1,3,3 och klättrade upp till en 2:a plats i tabellen. Och så lyckades allt gå fel på lördagen.. Haha, 3,4 blev jag då.. Från att ha legat i A-final hela veckan till att sabba de på 2 heat. Räckte bara till en B-final och där blir jag vänd i starten, dom andra hinner köra ifrån med ett halvvarv så de var bara att jaga. Lyckades köra upp till en 3:e plats iaf, vilket jag är nöjd med faktiskt. Blev även bästa tjej så är glad för de å, men de bästa är ju att jag fick behålla bilen å! Så nu blir de lite pyssel med den, då de flög ut ett däck mitt i dammröken som jag körde rätt över, sen ser fronten inte alls nå bra ut nå mer, och bakändan är ja helt intryckt. Men den fick ju följa med hem så lite rikt jobb är inget emot att bygga en ny.

Likes

Comments

Igår började jag dagen med en heatseger, ut i andra och blir stängd i starten och får börja om från noll. Jagar ikapp med finns ingen plats att köra om så blev en tredje plats. Ut i sista och får möta dom poäng bästa, blev återigen hindrad i starten och får nöja mig med en 3:e plats igen. Jag låg som 3:a i tabellen inför gårdagens tävling, och nu har jag klättrat en placering till. Imorgon är en heatseger 10 poäng och de är två sånna jag vill ha för att vara 100% säker på A-final.

Likes

Comments