UPPTAGEN MED LIVET

Hej. Vet inte riktigt hur jag ska börja på annat sätt än att förtydliga att jag tog en paus från bloggen och skrivandet. Jag kände bara ingen motivation till att skriva. Kände heller inte för att skriva bara för att skriva, det blir oftast inte så intressant eller äkta då. Mina dagar går mest ut på att vakna, va trött, vara i skolan, va trött, åka hem, vara trött och ligga hemma och göra ingenting...va trött. November är inte min favoritmånad så att säga, det är mörkt och grått och jag är trött, slut och irriterad konstant.

Nu på senaste har livet rullat på som vanligt, inte så mycket speciellt förutom planering inför ett lite större projekt som kommer ske i vår. Tyvärr kan jag inte säga så mycket om det än så länge annat än att jag är sjukt taggad. Igår satt jag på akuten med en kompis i 3 timmar. Dock inget jätteallvarligt. Det var bara så frustrerande att efter att ha suttit i ett väntrum i flera timmar mötas av läkare som ändå inte har några ordentliga svar på problemen. Hur som helst, provveckan börjar imorgon och det hela kickas igång med ett finskaprov som jag knappt övat på...känns bra... Jag både gillar och ogillar provveckor. Det är förstås stressigt med prov varje dag men ändå skönt att man har skola från 9-11 och sen får åka hem och läsa på nästa prov direkt. Det är liksom skönt att bara behöva oroa sig om prov en vecka/period.

På fredag är det Black Friday och jag och några kompisar tänkte umgås i stan efter skolan. Så länge sedan jag sett vissa av dem. Saknar dem så mycket! Sen vad annat jag ska göra i helgen är ännu oklart förutom att försöka läsa på prov. Idag på tal om ingenting åt vi sushi hemma. Det var så gott och det ver faktiskt första gången vi lagade det hemma.

Jag fyller ju faktiskt år snart också..eller snart och snart, om 3 veckor. Jag är ju då så lyckligt lottad och har äran att vara en av dom som är födda i sista månaden på året..Men men, bättre sent än aldrig heter det väl. Väldigt taggad på det också. Kan nog vara en av dom som är mest taggad inför sin födelsedag. Ä l s k a r att fylla år :)

Sådär annars i mitt privatliv så att säga är saker lite uppochner eller jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Det är oklart och konstigt på vissa plan i alla fall. Men sånt är livet och det reder nog upp sig antar jag.

Vet helt ärligt inte om jag har skrivit något vettigt idag heller men jag kände att jag var skyldig bloggen en uppdatering. Nu ska jag bege mig till duschen och sen försöka sova så länge som bara möjligt.

Gonatt <3

Dagens sushimiddag ⬆️

Senaste instagrambilden⬆️

Gillar

Kommentarer