STRESSAD!!

Heeej och glad onsdag på eer! Har haft en relativt lugn vecka hittills men ör sjuukt stressad över vad som komma skall. Jag ska skriva ett slutarbeta i huslig-ekonomi som ska vara klart nästa vecka och jag har inte ens börjat..🙄 Har en 450 sidors bok som jag måste läsa ut och skriva en recension på inom 3 veckor. Efter påsk börjar också våra prov som håller på vecka efter vecka tills vi slutar... Just efter påsk har jag en konsert som jag ska sjunga på som jag inte har börjat öva till ännu och inträdesprovet till musiklinjen till gymnasiet jag har sökt till kommer också att klämmas in där någonstans och jag har ingen aning om vad jag ska sjunga ännu.. Gaaah blir så stressad då jag tänker på allt men jag måste väl bara försöka ta en dag i taget.

Sitter just nu med en tekopp och kom just ur bastun, det behövdes verkligen idag. Och jag har så lejdon på all snö och kyla. Kan våren komma snabbare tack?!! Eller åtminstone att snön smälter så att man kan börja ta sig någonstans med moped. Det ör så frustrerande att inte kunna ta dig någonstans själv, man känner sig så begränsad. Så sitter man där på en fredakväll och gör ingenting för att man inte får skjuss av föräldrarna.. Så värme och sommar och lov känns som att det skulle vara väldigt behövligt nu. Men vi får ju påsklov nästa vecka så lite balans får man väl då.

Hahah alltså förlåt att det här blev ett jätteklagigt inlägg men jag behövde få skriva av mig lite. Mer positivitet nästa gång. Ta hand om er! <3

Nu fick ni en somrig bild för feelisens skull ☀️

Gillar

Kommentarer