FREDAG!!!

Hej på er! Ett tag sen sist igen. Idag är det fredag äntligen. Som jag har längtat. Provveckan började igår så jag hade skola från 9 till halv 11 idag. Så skönt att vara hemma själv den här tiden på dagen, man kan liksom spela vilken och hur hög musik man vill och gå runt och bara chilla.

Mamma och pappa åker till Stockholm i helgen så jag och min syster har huset för oss själva. Idag ska vi nog inte göra så mycket men imorgon far min syster också bort så jag ska ha några kompisar över.

Jag längtar så mycket till sommaren nu. Idag är det nästan varmt ute. 10,6 står det på termometern nu. Det är bara 9 veckor kvar imorgon och jag är så jävla taggad på värme, sena nätter, fest, och ledighet framför allt. Dock blir det nog en del jobb för min del me ändå. Sommar kom hit nu! Vi har inte haft någon musik i den här perioden i skolan vilket har varit så trögt. Det känns skönt att det är över efter provveckan. Då får jag äntligen ha lektioner med min älskade musikklass :) Vi ska ha en utekonsert i vår som jag tror kommer att vara den 31.5 så gör ingenting den dagen för då ska du lyssna på oss!

OOOCH jag har ett såå spännande projekt på gång nu i vår som jag inte kan säga något om ännu men alltså jag ääär så taggad. Kan uppdatera er längre fram.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tror jag ska äta lite och sen försöka börja öva på resterande 4 prov jag ska skriva nästa vecka. Kommer inte hända men det lät bra att skriva så att folk tror att jag är produktiv.

Hur som helst förlåt för ett flummigt inlägg men jag kände att jag behövde lägga upp någonting med tanke på att jag uppdaterar så sällan.

Ha en SUUUUPERBRA fredag och helg!

Puss och Kram <3

(P.s Lyssna på "Vindar på mars" - Hov1)Gillar

Kommentarer