ÖNSKELISTA

Innehåller affiliate-länkar

Bara lite mer än en månad kvar till min andra favorithögtid, julafton. Midsommar kommer faktiskt på förstaplats numera. Tror det har att göra med att jag inte får samma julkänsla längre som när man var liten. Men man kan ju hoppas på lite snö i år så att man får lite julkänsla iallafall. Tycker i vilket fall att det är så himla mysigt att samlas hela släkten, äta god julmat och kolla på Kalle Anka, det tillhör ju faktiskt.

Tänkte iallafall dela med mig lite av de saker som står på min önskelista i år för att ge er lite inspiration.

Coffee table book - LÄNK / Mugg - LÄNK / Mössa från Acne

Ett stort tips är faktiskt att börja önska sig saker till sin framtida lägenhet i tid. Något jag aldrig gjorde haha. Men har kompisar som önskat sig tallrikar, glas, koppar osv. i flera år för att sedan ha en liten samling. Så smart! Framförallt om det är något specifikt märke man tycker om lite extra men inte har råd att köpa helt själv på en gång. Coffee table books är ju något som egentligen aldrig går ur tiden och är så fint att ha som inredningsdetaljer hemma. / Sen älskar jag mössan från Acne! Lite saftigt pris för en mössa, så skulle inte köpa den själv. Perfekt att önska sig med andra ord!

Ögonskuggspalett från CAIA / Skinnjacka - LÄNK / Dyson Air Wrap - LÄNK

Ingen har väl missat att Bianca Ingrosso släppt sitt egna sminkmärke CAIA. Är så impad av henne! Första produkten de presenterade var ögonskuggspaletten ovan och den ser helt fantastisk ut. Måste ha. Släpps den 20 november. / Är också i stort behov av en ny skinnjacka även om det kanske inte är läge att använda den vid jul. Älskar modellen ovan! Bra pris dessutom. / Sen kan ju inte jag vara den enda som känner ett stort ha-begär efter den omtalade Air Wrapen från Dyson? Jag är ju totalt värdelös på att locka mitt hår - men det ser så simpelt ut med denna! Väldigt saftigt pris dock.

Advanced Night Repair - LÄNK / Foreo LUNA Fofo - LÄNK / Halsband från Guldfynd by Bianca - LÄNK

Hudvård är min nya obsession. Hört så mycket bra om detta serum dessutom! / Ännu mer hudvård. Ingen har väl missat snacket om Foreo - i princip alla influencers pratar om det. Och ja, jag går väl på rätt mycket av deras snack... Men! Tycker faktiskt att Foreo LUNA Fofo verkar otroligt bra. Den anpassar sig nämligen till ens egna hud då de guldiga senoserna på baksidan analyserar hyn via en app. / Halsband i mängder är ju det nya. Älskar att kombinera olika längder! Tycker verkligen att detta är så fint från Guldfynd by Bianca, men även Weekday, Mango och & Other Stories har många fina halsband. Smycken är alltid uppskattat.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229