HÄR SNACKAR VI MATORGASM

God morgon! Nu ska vi bege oss ut på stan för att äta brunch innan vi kikar lite i butiker och strosar runt i ett, dessvärre, grått Stockholm. Men jag är inte bitter. Bara jag får sätta mig på ett mysigt café och ta en varm choklad lite senare så.

Men, nu till gårdagens middag...

Bättrade på sminket lite efter en dag på stan, drog på mig min jumpsuit och plattade håret. Sedan bar det av mot Supper för middag. Har hört så mycket om det stället och länge velat gå dit, men det har inte blivit av förrän nu.

Kan inte fatta att man inte gått dit tidigare, för herre min gud vilket fantastiskt ställe. För det första var det en sådan otroligt fin och mysig miljö som inte går att beskriva med ord. Man måste gå dit för att förstå.

Och maten, den ska vi ju bara inte snacka om. Allt var magi. Allt från förrätten till efterrätten. Utan att ens överdriva. Älskar ju konceptet att beställa in smårätter och dela på, så jag vart ju såld på detta stället. Likaså mina föräldrar. Vi åt tills vi rullade hem. Men måste slå ett extra slag för majskolven, pimentos padrones och chiligrytan med choklad. Holy moly, matorgasm deluxe. Ja, ni har nog fattat att ni bara måste gå dit om ni har vägarna förbi. Nu återstår det att se om kvällens middagsställe också lever upp till förväntningarna... xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229