Veckan och min helg hittills

Hej! Hoppas allt är bra med er. Denna vecka har gått så fort och det känns som att dagarna bara sprungit förbi mig. Men nu tänkte jag gå igenom lite av vad jag gjort i alla fall!

Först och främst så har jag äntligen fått hem boken Soul Work som jag beställde förra veckan, så senaste dagarna har jag börjat läsa den och gillar den verkligen hittills. Den är väldigt fokuserad på att man ska vara i kontakt med sig själv vilket jag känner att jag saknat på senaste. Jag har känt att jag på senaste hela tiden varit påväg nånstans och aldrig riktigt stannat upp och "varit". Pratar jag med någon är jag redan påväg ut ur samtalet innan det ens börjat, promenerar jag så skyndar jag att promenera för att sen hinna något annat och det har verkligen genomsyrat mitt liv senaste veckorna, att jag redan i mitt huvud är i att göra nästa grej och aldrig "är" i det jag gör för stunden. Förstår ni? Jag hoppas i alla fall att jag genom den här boken ska bli inspirerad till att fokusera mer på nuet och inte låta mina tankar hela tiden skynda mig vidare till nästa sak.

I torsdags var jag också med Sigrid hos veterinären. Hon skulle bara ta ett sånt här allmänt vaccin men ojj vad jag inte tror hon gillade att vara där. Gumman.. Hon satt verkligen och kurade ihop sig längst in i buren och tryckte sig verkligen mot innersta kanten av buren och andades häftigt. Men det var väldigt mycket ljud runt omkring och det är hon inte van vid så inte så konstigt att det var lite obehagligt. Men veterinären kikade lite på henne och konstaterade att hon fått lite extra hull samt rekommenderade att jag ska börja borsta tänderna på henne. Så nu borstar vi tänderna en gång om dagen och gumman är lite på diet haha. Men i övrigt var allt fint och det känns ju alltid skönt att höra.

I fredags sågs jag och min syster och gjorde middag. Vi gjorde pizza, drack cola och så sov jag över där. Supermysigt verkligen! Snart flyttar hon till Stockholm vilket känns lite knäppt då vi alltid bott i samma stad men jag är så glad för hennes skull och stolt över att hon bara kör och gör det hon verkligen vill.

Igår kväll (lördag) hade jag och Anton bestämt att vi skulle ha en liten date hemma. Han jobbade till 17 ca så jag sa att jag ordnar maten tills att han kom hem. Så jag försökte duka upp lite mysigt hemma, tände en massa ljus i lägenheten och lagade pasta. Pratade med Ida på morgonen igår och då sa jag liksom att det var så himla längesen jag gjorde mig fin och tog mig tiden att piffa till mig så då peppade hon mig till att verkligen göra det igårkväll. Så jag satte på bra musik, hällde upp ett glas bubbel till mig själv i väntan på Anton och så tog jag mig faktiskt tiden att fixa mig. Kände verkligen att det gjorde så mycket för mig att faktiskt göra mig lite fin. Vardagsoutfiten numera är ju typ underställ så det var behövligt för mitt eget psyke att göra mig i ordning lite. Hur som haver hade vi en så mysig kväll som slutade med långa samtal och sist film och godis. Älskar våra datekvällar, för då har vi som verkligen bestämt att vi ska umgås och ta tid för varandra. Så mysigt.

Idag söndag ska jag göra bort lite saker jag har på min "to do"-lista och träna. Men jag hoppas ni haft en fin helg hittills och att ni får en fin söndag. Stora kramar så länge!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer