Min kväll, mathandling, plugg och det goda kvällsfikat 

Hej på er, hoppas ni haft en fin dag! Precis som den 2:a bilden visar, sitter jag just nu. En smoothie bredvid mig och pluggandes (eller ja paus nu med bloggandet) inför ett seminarium på torsdag. Har "pluggfokus" spel-listan från Spotify på i bakgrunden och den är faktiskt riktigt mysig, den passar bra för tillfällen när det ska läsas igenom en massa kurslitteratur, precis som nu. Sigrid har dock just lyckats knuffa upp sovrumsdörren på vid gavel så ljudet från Antons serietittande strömmar in, men jag sitter för härligt till för att palla gå upp och stänga.. Sigrid får ofta sina springryck såhär på kvällarna och då ska hon gärna vara överallt och ingenstans, och det är lite det som sker nu.

Tog även kort på min kvällshandling idag som ni ser, haha jag brukar själv tycka det är lite småunderhållande att se vad andra handlar så jag gjorde det med. Har tänkt att jag ska börja äta mer antiinflamatorisk kost nu vilket innebär mycket frukt, grönsaker, bär, nötter, baljväxter, glutenfria sädesslag som exempelvis quinoa, och surkål och annat fermenterad mat. Har på sistone inte ätit så bra och så som jag vet att min kropp mår som bäst av. Jag har lite struntat i min kost och jag påverkas rätt negativt av det, men har hamnat lite ur spår helt enkelt. Min kropp mår som bäst av att äta rätt enkel kost med mycket grönt och det stämmer nog överens rätt bra med vad man beskriver är antiinflammatorisk kost, bara det att jag aldrig brukar benämna det vid nått specifikt namn.

Ett enkelt kvällsfika som jag gjorde ikväll var tinade bär med riven mörk choklad på och hackade paranötter strödda ovanpå. Jag är ofta lite sugen på något på kvällen, inte egentligen för att jag är hungrig men för att det är gott och då passar detta perfekt. Det behövs ju som nått litet treat för att orka hålla ögonen öppna för pluggandet, inte sant? Däremot tror jag snart jag och Anton ska se på nått, dock behöver vi leta upp nån ny serie så frågan är vad vi ska se. Det enda vi följer just nu är Tunna Blå Linjen som går på svt, som jag för övrigt kan tipsa om! .. men det kommer ju tyvärr bara ett avsnitt i veckan och det har vi redan hunnit sett. Så, vi behöver göra lite research för nån ny serie att se helt enkelt! Har nån något tips får ni gärna kommentera.

I övrigt önskar jag er en fin kväll, kram så länge!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så gott det ser ut <3

nouw.com/louiseedling