Min helg och en bok jag beställt

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Jag har jobbat i helgen och inte så mycket intressant har hänt för mig. Eller i och för sig så träffade jag några kompisar i fredags vilket var supertrevligt och i lördags åt jag middag hos pappa med min syster. Så jag hade en rätt bra helg nu när jag tänker efter. Har dock känt mig lite låg och oinspirerad senaste dagarna vilket gjort att jag prioriterat bort bloggandet. Ny kurs har påbörjats sen förra veckan och just nu känner jag mig faktiskt rätt "klar" med plugget och vill mest ut i arbetslivet. Känns lite som att sista terminen kommer vara lite långdragen, men vi får se? Kan vara mitt lite oinspirerade jag som talar nu.

En sak jag iaf ser fram emot just nu är en bok som jag beställt och hoppas få hem snart. Det är Josefin Dahlbergs bok Soul Work jag beställt som ska vara en bok med meditationer, yoga och massa annat inom självutveckling. Jag älskar ju böcker där jag lär mig något och läser mycket hellre sådana böcker än berättelser eller romaner. Så jag tror och hoppas att jag kommer gilla denna! Jag får recensera efteråt.

Nu hade jag tänkt snöra ihop nån enkel middag. Sitter just och funderar på vad jag har hemma och om jag känner vår kyl rätt så tror jag att det blir nån gryta med tofu och wokgrönsaker. Kändes enkelt och gott! Men jag önskar er en fin kväll, ville mest säga hej, så hörs vi mer i morgon. Kram

  • Vardag

Gillar

Kommentarer