Första februari

God morgon på er! Idag är det första februari och visst gick Januari fort? Det tycker i alla fall jag. Som start på dagen idag mediterade jag och stretchade igenom kroppen direkt jag hade vaknat. Jag gjorde ju det förut varje morgon men kom som ur det nu under hösten tyvärr. Det ger verkligen en sån "grundad" start på dagen och jag kände direkt hur mycket jag saknat att starta dagen så. Jag ska försöka börja igen med den rutinen!

Men det jag egentligen tänkte prata om i det här inlägget var att nu har sista dagen på #nouw30daychallenge varit. Mitt mål under Januari som tävlingen hölls var att blogga mer aktivt och att dela med mig av mer veganska recept. I och med att jag hade en paus innan var ju egentligen allt bloggande mer än det som skedde innan haha.. men! jag har verkligen försökt att vara mer aktiv och att lägga mer tid på inläggen jag väl skriver. Jag har även delat med mig av några recept som jag hoppas att ni kanske blivit lite inspirerade av. Och juste, jag vann ju första veckans veckovinnare och mitt inlägg delades som artikel, det var ju superkul att det uppmärksammades! Om man missat det så var det mitt inlägg om attraktionslagen, ni hittar artikeln HÄR om ni är sugna på att läsa.

Hur som haver så känner jag att denna tävling var en perfekt push för mig att starta igång bloggandet nu i början av året, och det känns som att detta är något jag kommer hålla i bättre nu då jag fortfarande känner mig inspirerad och taggad kring bloggandet.

I övrigt får jag bara önska er en fin måndag och att ni får en bra start på veckan! Kram så länge

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Tycker verkligen att första månaden bara har sprungit iväg! 🙈 Såååå fina bilder på dig!!

nouw.com/beattriicee